INSTAGRAM

torstai 20. huhtikuuta 2017

TÄYTETYT SIENET

XOXO SS & SN
Me haluttiin jotain nopeaa, helppoa ja pientä. Jääkaapista löytyi sieniä ja hetken pähkäilyn jälkeen päätettiin kipaista kauppaan hakemaan sisälmyksiä. Meidän yksilöt saivat täytteekseen kermaa, valkosipulia, tomaattia, chiliä, pinaattia ja homejuustoa. Kaikki sekaisin kulhossa, sienistä kannat pois ja täyte sisälle. Me paistettiin uunissa n. 200 asteessa kunnes juusto oli sulanut pinnalla. Nämä olivat kaikkea sitä, mitä ensimmäisessä lauseessa toivottiin ja lisäksi ihan super hyviä! Kertokaa, jos teillä on jotain muita vinkkejä, mitä tonne sisälle voisi pistää. 4 kommenttia:

 1. Me on laitettu valkosipulituorejuustoa, tomaattia, paprikaa ja ripaus mustapippuria. Päälle kieputettu pekonisiivut. Uuniin grillivastuksella. Nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nam, kuulostaa ihan sairaan hyvältä! Toi siis seuraavaksi testiin :P

   Poista
 2. Kuulostaapa herkulliselta, täytyy kokeilla itsekin joku päivä! :) yksi postaukseen liittymätön kysymys, jommalla kummalla teistä on sellainen maailmankartta-juliste, josta voi raaputtaa aina esiin sen maan, jossa on käynynt. Muistatteko mistä se on hommattu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa meillä molemmilla on sellainen :-) Itse olen ostanut omani Turussa sijaitsevasta Kui Desing kaupasta! -sn

   Poista