INSTAGRAM

maanantai 24. huhtikuuta 2017

BID & IBA 2017

XOXO SN
Lauantaina vietettiin vuoden ensimmäistä ja samalla vuoden viimeistä Indiedaysin blogipäivää. SS ei tällä kertaa päässyt tapahtumaan osallistumaan, mutta noissa tapahtumissa ei kyllä seurasta ole koskaan puute. Tutustuin aivan ihaniin uusiin bloggaajiin ja samalla pääsin jakamaan kuulumisia vanhempien tuttavuuksien kanssa. Ihanaa ruokaa, juomaa ja eri pisteitä mistä tarttui mukaan taas vaikka ja mitä. Tälläiset tapahtumat ovat niin piristäviä, kun harvoin Turussa järjestetään mitään suurempaa bloggaajille. Aina kutsuja tulee vain pääkaupunkiseudulle, minne taas matkaa kertyy hiukan liikaa pienien tapahtumien takia. Noh, ehkä tilanne voi joskus muuttua.

Päivää jatkettiin Siirin kanssa yhdessä syöden hotellihuoneen sängyllä, laittautuen Inspiration Blog Awardseja varten hyvä musiikki taustalla. Illan riennoista jätettiin kamera suosiolla pois ja päätettiin nauttia kerrankin ilman pakollista tarvetta ottaa kokoajan kuvia. Ne ketkä meitä snapchatissä seuraa (@siiriniemi & @siiiriiis) huomasikin, että meidän ilta oli todella onnistunut! Mahtavia esiintyjiä, glitteriä kasvoilla, hyviä drinksuja ja ihania ihmisiä ympärillä. Näitä lisää kiitos! 

Otin tällä kertaa melkeinpä enemmän videoita kuin kuvia, koska päätin kuvata pienen vlogin päivästä. Eli sellaista siis tulossa lähiaikoina. Päivää en vielä uskalla luvata, koska mulla alkoi tänään korkeakouluun lukeminen ja se menee nyt etusijalla.

Kaiken kaikkiaan toivotan hyvää viikon alkua seuraavien kuvien saattelemana!
 Kuvat logoseinältä: Henri Ilanen

6 kommenttia: