INSTAGRAM

keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

BRUNSSIPÖYDÄN HELPOIN JA HERKULLISIN

XOXO SS & SN
Indiedays, Blogirinki ja Helsingin Mylly järjestivät kampanjan, johon tottakai lähdettiin mukaan kun mahdollisuus heitettiin ilmoille. Leivonta ja ruoka kun on muutenkin näkynyt meidän postauksissa ja kampanjan ideana on testata Helsingin Myllyn mokka- ja kinuskipala-aineksia, niin tilaisuuteen oli tartuttava. Kaiken festaritouhotuksen lomassa koitettiin päämme puhki miettiä, että missä spesiaalimmassa tilanteessa voitaisiin herkut tarjota. "Ei meillä oo välttämättä aikaa, parissa tunnissa ei ehdi mitään" oli aika yleinen lause tossa suunnittelun lomassa. Saatiin kuitenkin mitä mahtavin idea, joka oli mahdollista toteuttaa pienemmälläkin ajalla. Meidän molempien vanhemmilla on työkiireitä päivät täynnä, eikä perheiden keskeisiä tapaamisia ole ollut sitten alkuvuoden. Niimpä päätettiin kerätä kummankin perheet kasaan ja tarjota heille nopea ja näyttävä, mutta ennen kaikkea ihan älyttömän herkullinen brunssi. Tunti riitti hyvin niin suolaisten kuin makeidenkin tekemiseen ja hetkessä kaikki oli viimeistä murua myöten syöty.

Koko pikabrunssin mahdollisti Helsingin Myllyn mokkapala-ainekset, joiden maku meni ihan itseleivotusta jopa meidän äideille. Samalta firmalta löytyy myös Kinuskipala-aineksia, joita lähdetään varmasti testaamaan seuraavaksi. Saatiin nimittäin pettyä pilaantuneeseen vesimelooniin ja suolaiset piirakatkin paisuivat, mutta nämä ovat myös luotettavuutensa vuoksi hyvä vaihtoehto kiireeseen. Olisihan nyt vähän noloa, jos lopputuloksena olisi palaneet safkat, jauhot ja maidot seinillä eikä mitään tarjottavaa vieraille. Valmiiseen jauhoseokseen lisättiin vain sulanut voi, vesi ja pari munaa. Kaikki sekaisin ja pellille paistumaan. Kuorrute oli valmiiksi pussissa ja sen sai äkkiä lämmitettyä ja levitettyä kauniisti kohonnen pohjan päälle. Helppouttakaan ei voi siis kyllyksi korostaa. Voidaan ihan aidosti suositella näitä, vaikka ollaankin oltu vähän skeptisiä vastaavia tuotteita kohtaan. Ehkä niistä voi sittenkin olla hyötyä tietyissä tilanteissa ja omaa kädenjälkeä voi tuoda esille vaikka koristeluiden kautta. 

Olisko sulla kiinnostusta lähteä testaamaan näitä tuotteita? Pistä sähköpostin kera kommenttia alas ja voit voittaa itsellesi paketin, joka sisältää Helsingin Myllyn mokkapala- ja kinuskipala-aineksia!

8 kommenttia:

 1. Ei vitsi miten herkullisen näkönen toi lopputulos! ja noi näyttää just siltä että niihin ois käytetty ihan älyttömästi aikaa ja vaivaa :-D

  VastaaPoista
 2. Hyvä ohje, tuota ainakin mä kokeilen.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 3. Oispa ihanaa päästä tuollaisia testaamaan, vaikuttaa herkulliselta :) Sähköposti on ikojaa@gmail.com

  Aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
 4. Voishan noita kokeilla :)
  pusuri(at)luukku.com

  VastaaPoista
 5. tottakai haluaisin kokeilla!!

  jessicalonnberg@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Nam! Todellakin haluttais testata! :D

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukana :-)
  niemi.paula@netikka.fi

  VastaaPoista