INSTAGRAM

perjantai 1. heinäkuuta 2016

LEATHER SKIRT

XOXO SN
Käytiin ihanan Eveliinan kanssa kuvailemassa tiistaina hetken päähänpistosta. Saatiin taas etsiä kissojen ja koirien kanssa meitä miellyttävää mestaa, mutta loppujen lopuksi sellainen löytyikin! Oli ihan super ihanaa nähdä tota ilopilleriä pitkästä aikaa ja taaskin naurettiin enemmän kuin tarpeeksi. Toi uutukais nahkahame ei ehkä ollut paras valinta hiostavalle päivälle, mutta mitä vain kuvien eteen, eikös ;) Se on ollut yhtenä mun festari-ideana, mutta taitaa se nyt siirtyä pois alta. Varsinkin jos  on lämmin päivä, niin en usko että tossa selvityisin loppuun saakka haha :D

Kuvailujen jälkeen vaihdoin seuraa ja otin suunnaksi Kupittaanpuistossa järjestettävän puistojoogan ja se olikin ensimmäinen kokemus sellaisesta. Illan päätteeksi nähtiin vielä meidän vanhalla lukion tyttöporukalla ja päästiin jakamaan kuulumiset yhdessä!

Saatiin muuten myös hommattua Siirin kanssa Ruisrock liput 3 päiväksi! Innolla odotetaan kyseistä viikonloppua mikä häämöttääkin jo viikon päässä. Onko teistä joku muu suuntaamassa kyseisille festareille? Jos olet ja vielä on lippu hankkimatta, nyt kipin kapin sillä suurin osa on jo loppuunmyyty! Voin vannoa, että tämänkään vuoden artistit ja koko tapahtuma ei tule jättämään kylmäksi - niin kuin ei edeltävinäkään vuosina ole käynyt!

4 kommenttia:

 1. Oi että, mistä oot hommannu tuon törkeen ihanan hameen?! Tahdon<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on alunperin Ginasta, niitä ei kyllä taida valitettavasti sieltä enää löytyä :(

   Poista
 2. Tosi hyväntuulisia kuvia jotenkin! Vitsi et noi arskat iskee kyllä muhun, ja niin myös nahkahameet! Hapsuille en vaan vielä lämpene, mutta ehkä sekin päivä joskus tulee ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos ihanasta kommentista! Mullakin ollut hapsujen kanssa on-off-suhde, mutta kesällä ne taas näyttää jotenkin niin kivalta just ruskettunutta ihoa vasten :)

   Poista