INSTAGRAM

tiistai 29. heinäkuuta 2014

NOW I`M SEVENTEEN

Niin kuin parissa edellisessä postauksessa onkin tullut selväksi, niin täytin eilen (28.7) 17! Tätä juhlittiin sukulaisten parissa normaaliin tapaan jo lauantaina. Illan aikana syötiin, juotiin, pelattiin, kuvailtiin ja ennen kaikkea naurettiin enemmän kuin laki sallii. Hauskaa oli rennossa porukassa, niin kuin aina.
 Yöllä vieraiden lähdön aikaan, tehtiinkiin aika sponttaani päätös Emmin kanssa, jos mä lähtisinkin mukaan? Noh pakkasin kamppeet ja hyppäsin kyytiin. Mentiin yöllä viellä kaverin pippaloihin ja lopulta päädyttiinkin kävelemään pisin poikin Raisiota poikalauman kanssa (Emmin kavereita) ja kotiin päästiin vasta neljän maissa aamuyöstä.
Seuraavana päivänä, kun herättiin kerättiin marjoja evääksi, vaihdettiin biksut päälle ja ajettiin rannalle uimaan ja aurinkoa ottamaan. Kotiin palattiin kaupan kautta vatsat kurnien. Väsättiin herkku tonnikalasalaatit ja väsyneinä alettiin katsomaan elokuvaa. Loppu ilta maattiinkin lattialla ja miettien kuinka väsyneitä oltiinkaan, hahah :-D Sunnuntaista onkin tulossa tännekkin vielä pientä videota, olkaa silmä tarkkana!

(Ja niin koska mun ja N`än postaukset meni taas päällekkäin, niin käykääpäs kurkkaamassa sekin)

XOXO SN

2 kommenttia: