INSTAGRAM

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

HERKULLINEN PORKKANAKAKKU

Oletko miettinyt, että haluaisit väsätä helpon, sekä raikkaan, mutta kuitenkin kiinteän porkkanakakun? Noh, jos olet, ota ohjeet talteen ja eikun leipomaan. Sillä tässä olisi juuri sellainen resepti:

Ainekset:
5-7 porkkanaa
3 kananmunaa
3dl sokeria
1½ dl öljyä
3½ vehnäjauhoja
2 tl kanelia
1 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta

1. Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. 2. Vaahdota munat ja sokeri. 3. Lisää öljy ja porkkanaraaste. 4. Sekoita sitten kuivat aineet keskenään ja lisää taikinan joukkoon. 5. Kaada taikina voideltuun (ja halutessa korppujauhoitettuun) kakkuvuokaan. 6. Paista 175 asteessa noin 50 minuuttia. Anna kakun hieman jäähtyä ja kumoa se sitten lautaselle.

Kuorrutus:
1 rs (180g) maustamatonta tuorejuustoa
1½ dl tomusokeria
1 tl vanilliinisokeria

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja levitä kuorrute haluamallasi tavalla porkkanakakun pinnalle.
Ja sitten viimeinen askel, SYÖ JA NAUTI KAKUSTA!
Mitäs tykkäsitte tälläisestä resepetipostauksesta? Ja jos aijotte testata reseptiä, kertokaa ihmeessä :-)

XOXO SN

4 kommenttia:

  1. Tää ei nyt kuulu tähän postaukseen mitenkään, mutta haluaako joku valaista mulle mihin on lähössä ja kumpi siiri? :D Olen siis uusi lukija ja luin ton postauksen missä on toi bannerin esitely mutta en saanu siitä mitään irti :D Onko jompikumpi teistä lähössä vaihtoon siis? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha ei mitään, tervetuloa joukkoon kuitenkin! Eli siis Saikkonen on lähdössä noin puoleks vuodeks Amerikkaan, sen vanhempien töiden perässä :-) lähtee elokuun 11. päivä ja uuden vuoden jälkeen tulee Suomeen! Toivottavasti pääsit edes jotenkin kärryille :-D

      Poista