INSTAGRAM

lauantai 31. toukokuuta 2014

KESÄN EKA PROJEKTI

Mun tän kesän eka projekti on nyt käynnissä, mutta se tulee kyllä kestämään vielä muutaman päivän. Aijon nimittäin käydä läpi jokaisen kuvani yksitellen mitä koneelta löytyy ja siirtää turhat roskakoriin. Parhaat taas pääsevät kovalevylle säilöön. Tätä suosittelen ihan jokaselle ahkeralle kuvaajalle! Tän postauksen kuvituksen toimiikin muutamat ei niin onnistuneet otokset viimevuodelta. 
Tän päivän osalta nämä saavat jäädä kuitenkin vielä hetkeksi hautumaan, sillä pian ois aika suunnata Siirin isosiskon juhliin ja illalla sitten kaveriden kanssa iltaa viettämään! Onnea kaikille valmistuneille ja peruskoulusta päässeille ja ihanaa kesälomaa joka ikiselle. Mulla on vielä kesälukio eessä, mutta ei haittaa kyllä ollenkaan, sillä ens viikolla on pari muutakin juttua tiedossa.. kuten hammaslääkäri, koulun vaihto ja työhaastattelu, pitäkää peukut pystyssä!

XOXO SS

2 kommenttia:

  1. Hei hyvä kun muistutit tosta kovalevylle kuvien siirtämisestä, itelläki ollu se jo mielessä vaikka kuinka kauan mut koulun takia ei oo aika riittäny just käydä läpi kaikkia kuvia et voin poistaa turhat:D Nyt sitten pitäis iteki ottaa itteensä niskasta kiinni ja päättää vaan tehdä toi vaikka ei se kovin nopeeta hommaa oo! En oo muuten aiemmin kai kommentoinu ees teiän blogiin vaikka lukijana oon ollu nyt jo jonkin aikaa mut haluun nyt vielä sanoo että teillä molemmilla on tosi ihanat tyylit ja oot hirmusen kauniita ja sellasia pirteen olosia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo! toi homma on kyllä aikaa vievää ja sopiiki just lomalle ku kouluukaan ei tarvii stressata :D kiitos paljon piristävästä kommentista! :)

      Poista