INSTAGRAM

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

SISTER`S GRADUATION PARTY

Ihan ensiksi haluan toivottaa kaikille valmistuneille paaaaljon onnea! Valmistuneiden joukkoon kuuluu myös nyt mun siskokin. Ja mä sanon, että mun mielestä hän oli kaunein ylioppilas ikinä. Niin täydellinen hän ja niin täydellinen eilinen.
Eilisaamu lähti itseasissa käyntiin Caribiassa, tsykkiläisten lakituksessa (Veeran lakitus oli jo perjantaina). Jonka jälkeen iskä tuli hakemaan ja haettiin ruuat ja suunnattiin suoraan kotiin. Kaikki oli valmiina ja hetken päästä saapuikin ekat vieraat. Parin tunnin päästä talo olikin tupaten täynnä vieraita. Tuli syötyä vähän liikaa, mutta kerranhan sitä siskon valmistujaisia juhlitaan x) Oli ihana nähdä pitkästä aikaa sukulaisia ja muitakin tuttuja, joiden seurassa aika kului iltaan saakka + tietysti aivan sika hyvät ruuat, NAM!
Oli kuitenkin myös omat päättärit, mitä menin viettämään tavalliseen tapaan Siirin ja muiden ihanien tyttöjen kanssa. Irtaannuttiin kuitenkin illalla ja seurakin siinä lopuksi vaihtui. Oli kuitenkin tosi kiva ilta/yö ja nyt alkaakin sitten loman vietto!!

Huomenna nään Siiriä ja luultavasti muitakin tytsyjä. Illalla pakkailen ja tiistaina häippäsen Espanjan aurinkoon ruskettumaan ja rentoutumaan. Onko teillä paljon kesäsuunnitelmia? Ja suuntaako joku teistä etelän lämpöön? 

Tässä taisikin tulla viimeiset kertomukset Suomen puolelta, seuraavaksi kirjottelenkin sitten vähän eri maisemista. Ensikertaan ihanaiset!❤️

XOXO SN

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanii kuvii taas :) ja sun sisko on tosi nättinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon Jenny :) välitän kehut eteenpäin!

   Poista
 2. Ihana postaus ja kivoja kuvia :) Mäkin tänään tästä lähen Espanjan aurinkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suuret kiitokset!:) oiii ihanaa, missä päin täällä oot?:)

   Poista