INSTAGRAM

tiistai 27. toukokuuta 2014

MATKALLE MUKAAN!

Nyt palataan taas mitä luultavammin viimeisen kerran Indiedays Inspiration päivään ja tällä kertaa Vermanin tuotteiden merkeissä. Kampanjasivulle pääset tästä ja Vermanin omille sivuille tästä. Jos sieltäkin päästä löytyy innokkaita auringonottajia, niin kampanjasivulla on just meneillään kilpailu missä sun tehtävänä on lisätä auringonottokuva ja paras saa Olympuksen kameran itselleen! Saatiin superhyödyllisiä ja oikeasti tarpeellisia juttuja joista kerrotaankin jo tossa videolla. Lyhyesti vielä tekstinkin muodossa pari sanaa näistä:
Aurinkokapselit tuli tosiaan kun tilauksesta, sillä ollaan kummatkin hurjia rusketuksen hamstraajia ja näiden pitäis tehostaa sitä. Vielä ei olla niin kauaa keretty kapseleita popsia, että ois tuloksia havaittu, mutta innolla odotetaan mitä tuleman pitää! 
Tokana meillä oli noi Rela Tabsit joita ei videolla edes mainittukkaan, mutta niistäkin silti pari lausetta. Ollaan ihan jok ikinen kerta kun ollaan lähdetty eurooppaa kauemmas perheen kanssa popsittu maitohappobakteereita, sillä ulkomailla on aina erilainen bakteerikanta kun täällä. Tä on ihan tosissaan suositeltava juttu, sillä muuten saattaa tulla ikävä yllätys kun vatsa on ihan sekaisin eikä pääse hotellihuonetta pidemmälle nauttimaan lomasta.. Ja mansikan makuisena tässä vielä, nam!
Kyseiset rakkolaastarit käytiin aika hyvin videolla läpi, samoin melarestit, joten niistä ei sen enempää.

Ihania lomahetkiä teille!

XOXO SS & SN

2 kommenttia:

 1. Vau kuinka ihana uusi blogilöytö! ❤️ Upeita kuvia ja ulkoasukin miellyttää silmää :-) Saitte ehdottomasti uuden lukijan!

  Käykää kurkkaamassa munkin blogi, jos vaan kiinnostaa :-)
  melluuuuu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua suuret kiitokset ihanasta kommetista! käydään ehdottomasti katsomassa sunkin blogi :)
   tervetuloa mukaan!<3

   Poista