INSTAGRAM

torstai 14. tammikuuta 2021

MEIDÄN VUOSI 2020 2/2

 XOXO SS & SN


Heinäkuu oli täynnä tapahtumaa ja etenkin viikonloput pursusivat tekemistä. Ruisrockin ollessa peruttu vietimme ystävien kesken omatekoista PääskyRockia ja toiset ystävämme järjestivät Logomossa Ruissibileet. Kumpikin ilta oli ihan mielettömän hauska ja oli ihana päästä tanssimaan kunnolla raskaan alkuvuoden jälkeen. Lisäksi S juhli ystäviensä häitä ja teki veneretken Nauvoon. N'än kuukauteen taas mahtui ystävien synttäreiden ja valmistujaisien lisäksi omatkin synttärit, joita juhlittiin vasta seuraavan kuun puolella. Kuukausi sisälsi paljon ihania extempore viini-iltoja, yhteisiä työpäiviä ja lämpimiä kesäiltoja. Kyllä heinäkuu pitää edelleen ykkössijaa lempi kuukausissa!


Elokuussa jatkettiin melko samalla kaavalla heinäkuun kanssa; kesäiltoja, hengailua ystävien kanssa, aurinkoa... N'än synttäreitä juhlistettiin white party teemalla (juttua siitä täällä) ja ilta olikin yksi kesän onnistuneimpia. N suuntasi kuun puolivälissä työporukan virkistysreissulle Helsinkiin 2 päivän purjehdukselle Belmont -purjeveneelle. Kokemus oli kaikinpuolin unohtumaton ja yksi vuoden kohokohdista. Tässä kuussa N lopetti myös toisen työnsä haikein mielin, mutta opinnäytetyöprosessin tuomien kiireiden vuoksi ei jäänyt vaihtoehtoja. S taas aloitti kesälomansa asuntoautoillen Hangossa yhdessä ystäväpariskunnan kanssa. Lisäksi elokuuhun mahtui elämän ensimmäiset ihanat vauvakuvaukset ja useita herkullisia brunsseja.


Tässä kuussa alkoi kesän jäljiltä palautumaan jo hieman normaalimmat arkirytmit. Viikonloppuisin vietettiin ystävien kanssa aikaa niin kahvittelun kuin illallisen merkeissä. Arkipäivät sen sijaan pyörivät työtehtävien ja opinnäytetöiden parissa. Syyskuun viimeisenä viikonloppuna S veti punaista ylleen ja vietti rapujuhlia pienen ystäväporukan kesken. 


Alkukuusta juhlittiin meidän molempien hyvän ystävän syntymäpäiviä illallisen ja myöhemmin vielä pienten juhlien merkeissä. N suuntasi Helsinkiin muutamiksi päiviksi ja saikin kerättyä reissulla ihan uudenlaista motivaatiota tekemiinsä hommiin. N'ällä oli ystävänsä kanssa myös syksyn aikana lajikokeilut käynnissä, jossa tarkoituksena oli testata uusia ja miksei vanhojakin lajeja viikottain. Tämä laitettiin marraskuun lopussa paussille kun koronassa alkoi leviämisvaihe. Kansainväliset markkinat rantautuivat Turun jokirantaan, jossa piti tietysti käydä vetämässä muikut naamariin ja kiertelemässä mielenkiintoisia kojuja. Ja mitä olisikaan kuukausi ilman brunsseja? Niinpä kokoonnuttiin läheisen lukioporukan kesken viettämään ihanaa lauantaiaamua pitkästä aikaa.


Loppuvuosi kului pitkälti opinnäytetyön parissa ja se veikin suurimman osan varsinkin N'än vapaa-ajasta. Kuukaudet olivat aika stressaavia ja kaamosmasennus ei ainakaan ollut helpottamassa asiaa. Päiväreissun N ehti tekemään kuun lopussa Porvooseen ystävänsä kanssa ja jäikin majailemaan muutamiksi päiviksi Helsinkiin etätöitä tekemään. S taas päätti hypätä elämässään eteenpäin ja hyväksyi työtarjouksen unelmaduunissaan OP Kodilta. Tätä steppiä juhlittiin shampanjalla kotona poikaystävän kanssa. Marraskuussa alkoi myös joulun valmistelu ja kotiin pääsi muuttamaan pieni joulutonttu.


Kohtuullisen raskas vuosi ja varsinkin syksy takana. N sain opinnäytetyön päätökseen ja vielä tavoitteen mukaisen arvosanan. Hän myös valmistui 3,5 vuoden opiskelun jälkeen liiketalouden tradenomiksi. Saman päivänä selvisi myös, että hän sai työpaikan Mehiläisessä markkinointikoordinaattorina - voitte vaan arvata sitä ilon määrää mitä yksi päivä toi mukanaan! Vuoden viimeisinä päivinä nautittiin joulua perheen kesken ja uusi vuosi vaihtui ystävien seurassa. 


Täytyy sanoa, että tapahtumarikas vuosi sai todella onnellisen lopun ja nyt voi jatkaa hyvillä mielin vuoden 2021 seikkailuihin! Olemme molemmat täynnä uusien töiden tuomaa intoa ja mielenkiinnolla odotamme mitä ihanaa ja mielenkiintoista tulevaisuus tuokaan tullessaan. 

Ihanaa vuotta 2021!No Comments Yet, Leave Yours!