INSTAGRAM

lauantai 9. tammikuuta 2021

MEIDÄN VUOSI 2020 1/2

 XOXO SS & SN


Nyt kun opinnäytetyöurakat on selätetty ja joulukoristeetkin on saatu takaisin varastoon, on aika ottaa katsaus meidän vuoteen 2020. Voidaan varmasti olla yhtä mieltä siitä. että kulunut vuosi oli vähintään poikkeuksellinen ja toi eteen monia uudenlaisia tilanteita, sopeutuessa muuttuvaan maailmaan. Kuten monella muullakin, vuoteemme sisältyi 10 kuukautta etätyöskentelyä, jatkuvaa maskien käyttöä ja lukuisia kävelylenkkejä. Paljon myös yhteisiä, onnellisia uusia muistoja ja hetkessä elämistä. Kaikin puolin voi todeta, että vaikka vuosi oli erilainen, se myös opetti arvostamaan läheisiä, terveyttä ja esimerkiksi matkustelua, jota ennen piti itsestäänselvyytenä. Alla pääsette ottamaan kurkkauksen vuotemme ensimmäiseen puolikkaaseen kuukausittaisten tiivistelmien merkeissä.

Vuoden alussa juhlittiin perinteisesti S'än synttäreitä ja nautittiin viilenevistä ilmoista vailla mitään tietoa tulevasta. Vietetiin paljon aikaa yhdessä ja elämä meni pitkälti töihin sekä kouluun keskittyen. N lähti loppukuusta New Yorkiin viikoksi ja S puolestaan vietti aikaa ystäviensä kanssa muun muassa avantouinnin merkeissä. New York nappasi jälleen N'än sydämen ja kasvatti matkakuumetta joka tuhoutuikin pari kuukautta myöhemmin koronan vuoksi. Kuukausi sisälsi N'än osalta myös paljon brunsseja ja sulkapalloa.

N palasi reissultaan kotiin ja S taas suuntasi kohti Pariisia. Matka alkoi pakollisten nähtävyyksien kiertelyllä ja päättyi ystävänpäivään Disneylandissa. Lukuisten muistojen lisäksi kotiin viemiseksi tarttui innostus etanoita kohtaan. Ranskalaisen ruokakulttuurin innostamana tarjosimme kolmen ruokalajin illalisen ystävillemme, jossa etanat alkupalana saivat koko nelikon jäämään niihin koukkuun. Niinpä etanat tähdittivät iltojamme valehtelematta lähes joka toinen viikonloppu koko kevään ajan. N  taas aloitti uudet duunit oman alan hommissa, samalla kun väänsi koulussa viimeisiä kursseja. Hän myös osallistui vuoden ensimmäistä ja viimeistä kertaa opiskelijatapahtuma Pikkulaskiaiseen.

Tässä kuussa lähdettiin aikamoiseen alamäkeen etätöiden pamahtaessa päälle, mikä johti moniin yhteisiin työpäiviin N'än luona. Tehtiin useita brunsseja, haettiin take away-lounaita ja yritettiin sopeutua kaikin tavoin etätyön tuomiin haasteisiin. Lisäksi S'än arkeen kuului paljon luontopolkuja ja leivontaa. N kävi siskonsa kanssa kuvailemassa ja nautti aurinkoisista keleistä mahdollisimman paljon.

Palapelit tuli osaksi iltahengailuja ja kaapit täyttyivätkin uusista palapeleista, joiden kimpussa vietettiin lukuisia tunteja. Ulkona reippailut alkoivat olemaan arkipäivää, kun kotoilu kaipasi kipeästi vastapainoa osakseen. Tämän kuukauden aikana vietettiin myös S'n poikaystävän syntymäpäiviä brunssin merkeissä ja piilotettiin suklaamunia pääsiäisperinteitä kunnioittan. Kuun lopussa vappua juhlistettiin kotona muutaman kaverin kanssa ja vedettiin brunssiöveri.

Kesä ja kärpäset alkoivat lähestymään... Suoritettiin molemmat GreenCardit ja innostuttiin golfista. N'än vanhemmat ostivat mökin keväällä, missä tuli vietettyä paljon aikaa. Pidettiin kaksin äitienpäiväkorttipaja ja etsittiin jatkuvasti uusia lenkkipolkuja. Kotona oleilu innosti palapelien lisäksi myös opettelemaan shakin pelaamista. Tämä kuukausi sisälsi S'n osalta ystävän babyshowerit ja toisen ystävän syntymäpäivät. Pienellä porukalla myös tärkeiden päivien juhliminen onnistui turvallisesti.

Kesällä päästiin jo nauttimaan hiukan normaalimmasta arjesta. Paikat avattiin ja aukioloajat helpottuivat. Kuukausi sisälsi paljon ystäviä, erilaisia juhlia, mökkeilyä ja extempore viini-iltoja. Lisäksi vietettiin juhannusta pienellä porukalla ystävän mökillä Kustavissa. Samaan reissuun mahtui myös meidän nimipäivät, joita juhlittiin britakakun, aamu-uinnin ja kukkien merkeissä.


Kiitos kun olet vielä siellä, palataan ensi viikolla toisen osan parissa!

No Comments Yet, Leave Yours!