INSTAGRAM

sunnuntai 2. syyskuuta 2018

TÄYDELLINEN KESÄNLOPETUS

XOXO SS & SN

Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Carr`s kanssa

Tärkeät ihmiset, lämmin alkusyksy, rauhallista musiikkia, pientä naposteltavaa, viiniä ja naurua enemmän kuin olisi voinut edes toivoa. Näistä koostui meidän kesänlopettajaiset. Haluttiin järjestää vanhemmillemme tunnelmallinen herkkuilta, ennen kun syksyn kiireet alkavat taas puskemaan päälle eikä näkemisten järjestämiselle olisi ajan suhteen toivoakaan. Saatiin tarjoiltavaksi tuttuja Carr´sin suolaisia keksejä ja puna- sekä valkoviiniä, jotka eivät kombona petä kyllä missään tilanteessa. Kaupasta haettiin erilaisia juustoja, hilloja ja viinirypäleitä, niin simppeliä mutta silti niin hyvää! Vähäisellä panostuksella voi saada hienommat tarjoilut mitä uskookaan, eikä hintakaan hypi turhan korkealla. Meidän mielestä saatii houkuttelevan näköinen pöytä katetuksi ja tarjoiltavat katosivatkin parempiin suihin alta aika yksikön. Miljööksemme valitsimme rauhallisen purjeveneen, missä oli juuri sopivasti tilaa meille kuudelle pöydän ympärillä.


Ruokien lisäksi tosta illasta teki täydellisen tietysti seura. Joka kerta, kun ton poppoon kerää pöydän ympärille, niin juttu lentää ja nauru kuuluu varmasti naapuriin saakka. Tällä kertaa iskät innostuivat keksiyhteistyöstä ja olivatkin jo heittämässä jokaisen sortin ympärille omat riimit. "Kun saimme keksiä, pitihän siitä jotain keksiä" kuului alku, jonka jälkeen tultiin siihen tulokseen, ettei jatkamiselle ole tarvetta. Voitte kuitenkin kuvitella, että loppuillan kuulimme mitä huvittavimpia letkautuksia ja muistuttelimmekin, että yksi riimi per keksi riittää hyvin. 

Ollaan puhuttu moneen otteeseen kyseisen illan jälkeen, kuinka onnistunut se oli ja miten näitä kaivataan lisää arjen keskelle. Monta tuntia hujahti nopeasti ja vatsatkin saatiin täyteen tarjoiltavillamme. Onko teistä tärkeää pitää tälläisiä arkea rauhottavia nautiskeluhetkiä? Me tultiin vahvasti siihen tulokseen, että näitä säännöllisin väliajoin niin kaikki on hyvin. ;-)

Käykäähän tutustumassa Carr`sin kekseihin, niiltä löytyy vaikka ja mitä! Jokaisen makuun jotain ja  erilaiset keksivalikoimat antavat ainakin maisteluvaraa jos siltä tuntuu. Löytyy isoa ja pientä, maustettua ja maustamatonta. Sour cream & chive crackerit tuntuivat olevan meidän porukan lemppari.

Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan Carr´s herkkukori, joten jos sellainen kiinnostaa niin heitäppäs komenttia alle! Kilpailun säännöt löydät täältä.




(Huom. Suomen alkoholilainsäädännön vuoksi alkoholia koskevia kommentteja ei voida julkaista!)

4 kommenttia:

  1. Ihanan näköiset iltamat ja herkkukori kiinnostaa!

    Pitääkin testata tuota Sour Cream-versiota seuraavaksi, ainaisten tavallisten keksien sijaan.

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus ja ihanat Siirit!

    VastaaPoista