INSTAGRAM

sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

TÄYDELLINEN VIIKKO

XOXO SS

Viikko joka alkaa aikaisella aamupalalla ystävän kanssa, koko kämpän siivoamisella, tehokkaalla treenillä, nostalgisten biisien kuuntelulla moottoritiellä ja yökyläilyllä ei vaan voi mennä pieleen. Mulla oli tästä viikosta hyvä fiilis jo maanantaina ja nyt sunnuntai-iltana klo 21.44 voin todeta, että omaan intuitioon voi ja pitää luottaa! 
Täydellisen maanantain lisäksi näihin seitsemään päivään on mahtunut 5 hyvää salitreeniä, kämpän sisustamista ja kalusteiden kasaamista klo 2 aikaan yöllä, yksi älyttömän kova valmennuskerta (pidettiin pojille tunnin porrastreeni, jonka ne veti veren ja oksennuksen maku suussa kunnialla loppuun), ihana keskiviikkoilta tärkeitten ihmisten ympäröimänä, tavotteiden saavuttamista töissä ja velvollisuuksien hoitamista. Lisäksi lenkki maailman parhaan ex-työkaverin kanssa tuotti ideoita ja suunnitelmia tulevaan, joten nyt on jotain mitä odottaakin. 
 Tapahtumantäyteinen viikko sai arvoisensa lopetuksen, kun pääsin pitkästä aikaa fiilistelemään jumppaa Gymnaestradan loppunäytökseen ja siitä sushibuffettin kautta veneelle hengittämään Turun saaristoa. Parasta tässä on, että mulla on yhtä korkeat odotukset ensi viikolle. Toivottavasti myös jokaisella teistä on takanaan onnistuneet seitsemän päivää! 
No Comments Yet, Leave Yours!