INSTAGRAM

keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

PATIKKAREITTI RONDAN LUONNOSSA

XOXO SN

---
Loman ensimmäiset viikot ovat kuluneet taas silmänräpäyksessä, miten päivät vieriikin tälläistä vauhtia? Hieman yli kolme viikkoa takana ja yhdeksän päivää edessä ennen Suomeen paluuta. Täällä ollessa oon ehtinyt käymään jopa lenkillä (mikä ei ole yhtään mun mielipuuhaa), maastopyöräilemässä, patikoimassa ja tennistä hakkaamassa useampaan otteeseen. 

Alla olevat kuvat ovat Rondasta, mihin kurvattiin pilvisen päivän sattuessa käppäilemään eräs patikkareitti. Kuvien kautta ei harmillisesti saa jaettua yhtään sitä fiilistä tai edes korkeuseroja, mutta miten puhdistavaa olikaan päästä täysin hiljaiseen luontoon nauttimaan vaihtuvista maisemista! Polkumme sisälsi niin nousuja, laskuja kuin kahlaamojakin, mikä meinasi kengät pois ja jalat veteen -tyyppistä touhua. Hauskaa oli ja uusia reissuja onkin jo suunnitteilla :-) Aurinkorannikko on huikeita reittejä täynnä, en malta odottaa niiden kokemista itsekin!


Mun tulevat viikot sisältävät vaikka ja mitä hauskaa, en maltakaan odottaa mitä tulevat päivät tuovat tullessaan! Extempore -hetkiä löytyy aivan satavarmasti, jotka ovatkin niitä parhaimpia jos multa kysytään. Niihin kuitenkin palataan taas myöhemmin... Loistavaa viikon jatkoa jokaiselle!
---No Comments Yet, Leave Yours!