INSTAGRAM

perjantai 10. marraskuuta 2017

ROADTRIP THROUGH EUROPE - ELÄMÄNI USKOMATTOMIN REISSU

XOXO SN

Mun on pitänyt ainakin jo sata kertaa tulla kertomaan mun elämäni ihmeellisimmästä reissusta, mikä tehtiin tossa lokakuun puolella. Mua someissa seuraavat tietääkin jo mistä on kyse, nimittäin roadtripistä Euroopan halki. Käytiin 11 maassa, joten voitte varmaan arvata miten paljon tuli nähtyä. Ja arvatkaapas vain kenen kamera sanos sopimuksensa irti matkan tokana päivänä. Jep, kirosin sen mielessäni ainakin miljardi kertaa. Suoraan sanottuna se v.... mua niin paljon, että ei järkeä. Noh, jos positiivisia asioita mietitään niin sainpahan koettua edes yhden matkan elämässäni omilla silmilläni, enkä sen kameran linssin läpi. Onneksi kännykässä on edes jonkin sortin kamera, vaikka ei se järkkärin laatua millään päihitäkkään.


Matkan ensimmäinen kohdemaa oli Ruotsi, josta jatkettiin Tanskan kautta Saksaan ekaksi viralliseksi yöksi (jos yötä laivalla Turusta Tukholmaan lasketa). Saksassa nähtiin mm. Berliini ja Munchen, joista ajaminen jatkui aina Itävaltaan ja eteläisimpään kohteeseemme, Italiaan. Tässä välissä ajettiin Alppien läpi ja nähtiin auringonlaskuja, jotka ei verkkokalvoilta lähde kulumallakaan. Korkeita lumen peitossa olevia huippuja, idyllisiä vuoristokyliä ja mäkiautoilua vuorenseinämää alas, ainuttakaan silmänräpäystä en vaihtaisi.


Saapasmaassa nähtiin upeat kaupungit, Venetsia ja Milano, joissa kävelin sydän silmillä about koko ajan. En ole ennen edes ymmärtänyt kuvien ja kertomuksien perusteella miten esimerkiksi Venetsiassa on niin sairaan upeaa. Pieniä kujia siellä sun täällä ja kanaaleja aina kanaaleiden perään. Sinne olisi ihana päästä käymään vielä uudestaan, meinaan tuntui että sitä paikkaa ei ihan hetkessä saa läpi koluttua. Aina upeampia aukioita sekä katuja, ja mikä parasta; ei auton autoa lähimaillakaan!

Jotta mun kirjoitusbuumi ei jatkuisi loputtomiin, jatketaan tarinaa seuraavassa postauksessa. Mutta siis katsokaa näitä maisemia!! Ihan älytöntä miten kaunista Euroopassa oikein voi olla. Ei tarvitse kauas lähteä, kun kelit ja maisemat muuttuvat kerta heitolla paremmiksi ja mullistavimmiksi mitä lähi konnuilla on tottunut pällistelemään.

Olisi kiva kuulla missä olet viettänyt parhaimman reissusi tai mikä maa on jäänyt erityisesti sun mieleen?

No Comments Yet, Leave Yours!