INSTAGRAM

perjantai 17. marraskuuta 2017

TERKUT GDANSKISTA

xoxo SS

Keskiviikkopäivällä oli aika hypätä pitkästä aikaa lentokoneeseen, kun lähdettiin viettämään firman pikkujouluja poikkeuksellisesti Gdanskiin. Nämä muutama päivä on pitänyt sisällään hyviä ravintoloita, shoppailua, valvottuja öitä, ihania rakennuksia ja monen monta käveltyä askelta. Gdanskissa ehdottomasti parhaat nähtävyydet näet vain kävelemällä ympäri teitä ja pieniä poikkikatuja. Goottilaisen ja barokin sekoitus näkyy katukuvassa ja noita rakennuksia olen ihaillut läpi matkan. Toki hintatasoltaan edullisesta Puolasta löytyy myös shoppailijan paratiiseja, joista paikallisten mukaan ykkösmesta on Galeria bałtycka. Sieltä löytyy Bershkat, Zarat, Stradivariukset ja mitä vielä. Pidennetty viikonloppu on täydellinen aika tutustua Gdanskiin.

Pian olisi tarkoitus käydä vielä reissun viimeisellä illallisella, ennen kun lähdetään huomisaamuna aikaisin takaisin kohti Turkua, joten kattavammat vastaukset kysymyksiin annan mielelläni kommenttiboksin puolella.

Ihanan erilainen puoliviikkoinen takana ja mitä parasta, pääsen jälleen repäisemään uuden maan pois kartastani. Ensi helmikuulle on varattu taas pari matkaa lisää, mutta sitä ennen on viimeiset puristukset koulussa ja hurja määrä töitä. Lisäksi huomenna olisi lähtö Helsinkiin Nelly.com:in juhliin, joten ehdin juuri ja juuri heittää vanhat tavarat pois laukusta ja pakata uudet tilalle. Eipä tuo kyllä haittaa, varmasti tulossa mitä hauskin ilta!

Ihanaa viikonloppua teille!
No Comments Yet, Leave Yours!