INSTAGRAM

perjantai 29. syyskuuta 2017

ENSIAPU MATKAKUUMEESEEN

XOXO SS
Vietän mun illat suunnilleen tuijottamalla seinällä roikkuvaa tarrakarttaa ja miettimällä, että minkä maan pois repäsemistä edesauttaisin seuraavaksi. Noi haaveilut on kyllä edennyt pidemmällekin, sillä muutama reissu on tulevalle puolelle vuodelle on jo varattuna ja yksi työn alla (odottaa vain työjuttujen varmistumista). Matkakuume on tällä hetkellä ihan pilvissä ja tekis koko ajan mieli käydä varailemassa uusia matkoja.

Näin ensihätään käytiin Even kanssa pyörähtämässä etelässä Tallinnan "lämmössä". Istuttiin tosiaan viime viikon loppupuolella kahvilassa ja tehtiin töitä, eli suomennettuna etsittiin juhlainspistä pinterestistä. Saatiin yhtäkkiä idea tästä päiväreissusta ja viidessä minuutissa oli liput varattuna. Siinä vaan katseltiin toisiamme vähän hölmistyneinä, kun ei oikeen itsekään pysytty perässä tapahtumien kulusta. Vaikka oon viimeset kymmenen vuotta vannonut itselleni, että viinanhakureissulle mä en lähde, niin kyllä tän matkan päätarkotus vaan oli käydä hakemassa juomat ton naisen tuleville kakskymppisille. Tarjoilusuunnitelmat niin sanotusti räjähti käsiin ja päiväreissu Tallinnaan tuli loppupeleissä paljon halvemmaksi. Sivutuotteena päästiin viettämään aivan ihana ja nauruntäyteinen torstai poissa Turusta, missä meillä on kummallakin aika hektiset elämäntilanteet meneillään. Kiitos siis Evelle matkaseurasta vielä sadannen kerran.

Vastaavanlainen extemporeidea tuli pari päivää myöhemmin Mallan kanssa ja luvassa on varmasti mitä kuvantäyteisin puoliviikkoinen. Kolme matkaa varattuna viikon sisään ja neljäs oli ihan liipasimella, mutta en valita kyllä yhtään!


No Comments Yet, Leave Yours!