INSTAGRAM

tiistai 4. heinäkuuta 2017

IBIZA VOL 1

XOXO SN & SS
Meillä on Ibizan reissun jälkeen lähtenyt taas normi arki rullaamaan ja aikaa ei olla saatu sovitettua blogin kanssa yhteen. Nyt tehdään asiaan kuitenkin muutos, sillä ajateltiin jakaa useampi postaus tuolta kyseiseltä matkalta tänne teillekin.

Puhuttiin yhdessä, että toi oli ehdottomasti hauskin matka ikinä. Jos nauru tosiaan pidentää ikää, niin me eletään ton reissun ansiosta tuhat vuotiaiksi. Ei olla varmaan ikinä naurettu noin paljoa, hihiteltiin nimittäin jo ekana iltana jacuzzissa vedet silmissä ja sama homma jatkui Suomeen saakka, kun odoteltiin vatsalihakset kipeinä junaa Pasilassa.

Vietettiin myös elämämme hauskin biletysilta, jota ollaan muisteltu jo pariin(kymmeneen) otteeseen. Sen illan ja yön voitais elää milloin tahansa uudestaan, oli vaan kaikin puolin niin pirun onnistunut!

Ei olla varmaan ikinä oltu noin EI omia itsejämme, mitä me tuolla oltiin. Käyttäytymisestä pankki kortin vinguttamiseen, oli jotain muuta kuin mihin yleensä ollaan itsessämme totuttu. Me syytetään tästä kuitenkin Ibizaa, koska muut matkat yhdessä (mitä on kertynyt jo yli 6) ei samanlaista ole meissä havaittu. Ehkä tätä voisi kutsua jonkin asteen Ibiza-syndroomaksi?

Perinteitä kunnioittaen vuokrattiin taas pariksi päiväksi skootteri ja yhdessä ajelu on kyllä ihan parasta!! Tokalla vuokrauksella Formenterassa saatiin niin laittoman hirveät kypärät, ettei mitään rajaa. Kirjaimellisesti siis laittomat. Ne oli meinaan styroksilla vuoratut pyöräilykypärät, mitkä heilu tuulen mukana otsalta niskaan. Turvallista siinä 80km/h vauhdissa. Turvallisuuden heikon tason lisäksi muututtiin ulkonäöltäkin aina munapäiksi, kun ne vedettiin päähän, minkä ansiosta meille nauroi itsemme lisäksi kaikki ohikulkijat. Voitte siis kuvitella, että ei jouduttu hirveän kauan keskustelemaan, ennen kun tultiin siihen tulokseen, että palautetaan toi kakspyöränen vähän ajoissa. Skootterin vuokraus osoittautui kaiken kaiken kaikkiaan kuitenkin jälleen ihan loistoideaksi ja voidaan suositella sitä ihan kaikille! Saatiin kätevästi kierrettyä koko saari ympäri ja 30 asteen helteessä oli ihana tuntea tuuli kasvoilla ajaessa. Lisäksi sillä saa helposti puikkelehdittua liikenteen seassa ja parkkeeraminenkin käy helpommin kun autolla.


GOOD TIMES & TAN LINES

No Comments Yet, Leave Yours!