INSTAGRAM

tiistai 6. kesäkuuta 2017

RAVINTOLASUOSITUS TURUSSA

XOXO SN & SS

Yhteistyössä Roster

Päästiin tossa jokunen aika sitten bloggaajatyttöjen kanssa maistelemaan Turun Rosterin tarjontaa. Voidaan varmasti jokainen käsi sydämellä sanoa, että toi paikka ylitti odotukset aika reilusti. Alusta alkaen asiakaspalvelu oli ihan viimeisen päälle, ravintola itsessään sisustettu älyttömän tyylikkäästi ja sitten päästäänkin niihin ruokiin ja juomiin. Puhuttiin kaikki jälkeenpäin, että taidettiin syödä Turun parhaat jälkkärit tuolla, eikä pääruokakaan missään nimessä tuottanut pettymystä, päinvastoin. S'än äiti itseasiassa kävi suositusten saattelemana piipahtamassa tuolla ja antoi tyytyväisiä nyökkäyksiä vastaukseksi, kun kysyttiin, että oliko hyvä. 

Meillä kului tuolla monta tuntia syöden ja juoden ja oli kyllä ihan älyttömän ihana nähdä Jasminia, Maijaa ja Nooraa porukalla. Päästiin jakamaan kuulumisia ajan kanssa, kun kerrankin kaikki oli Turussa ilman muita menoja. Varmasti tullaan näkemään vielä uudemman kerran, viimeistään syksyllä, ellei kesän aikataulut anna myöden. Aika kului kyllä kuin hujauksessa ja yhtäkkiä huomattiin, että 4h oli kulunut ihan sekunneissa, haha.
Meillä on molemmilla ollut paljon kiireitä niin töiden kuin pääsykokeidenkin parissa, mutta ne hellittää onneksi tällä viikolla, ainakin jälkimmäinen. Juhannukseksi suunnataan tänä vuonna jonnekkin muualle kuin Suomen järvimaisemiin, sillä  yhteiseen ulkomaanreissuun on aloitettu jo lähtölaskenta ja kuten arvata saattaa, me ollaan niin innoissamme siitä. Luvataan, että tuutte pian kuulemaan enemmän!

2 kommenttia:

 1. Äää ois pitänyt päästä pöllimään teiltä pari kuvaa munkin postaukseen, mutta hahah ehkä kuvat riitti omalta osaltani jo. Ihan törkeen hyvää jälkee sillä kameralla kyllä saa aikaan selkeesti! Ootan ihan sikana meijän uusia tapaamisia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah höpö höpö, sullakin oli tosi hyvät kuvat! Vaikka saat sä silti näitä vielä pölliä jos tahdot ;)
   Samat sanat, pitää sopia jotain kun samassa kaupungissa ollaan!<3 -sn

   Poista