INSTAGRAM

maanantai 12. kesäkuuta 2017

LATELY

XOXO SS 
Viimeaikoina on tullut räpsittyä niin sattumanvaraisia ja satunnaisia kuvia, ettei mitään järkeä. Päätin siis heittää kaikki tähän yhteen postaukseen. Viime viikot ovat menneet taas sellaisella höyryllä ja täysin kalenterin armoilla, että toi ensi viikon matka alkaa tosiaan tulemaan tarpeeseen. On juhlittu ylioppilaita, tehty töitä, vietetty kolme pitkää päivää valintakokeissa, pidetty ihania illallisia ja aamupaloja kavereitten kanssa ja käyty laittoman paljon ulkona syömässä ja kahvilla. Myös salilla ja jumppasaleilla on tullut vietettyä aikaa ja eilen käytiin kauden viimeisissä kisoissa Jyväskylässä. Kiireistä, mutta kyllä mä loppujen lopuksi oon nauttinut melkeinpä joka hetkestä!
 Muutama viime aamu on alkaneet niin hurjan aikaisella herätyksellä, etten edes kokenut huonoa omatuntoa, kun tänään heräsin vasta kympin jälkeen (mulle tosi myöhään). Tämän aamupäivän sana on ehdottomasti ollut kotitoimisto, vaikka pian pitäis kyllä kipitellä tonne oikeellekin toimistolle.. Illalla nään ihanaa Sannia, joka on pari yötä takaperin palannut Aupairvuodeltaan Englannista. Can't wait!
 Ihanan kiinteistönvälittäjäkollegan kanssa kesän ekoilla terassilounailla. Käy tsekkaamassa Ennin uudet Facebooksivut täältä!

Ihanaa kesälomaa niille joilla se on alkanut!No Comments Yet, Leave Yours!