INSTAGRAM

maanantai 10. huhtikuuta 2017

TÄYDELLINEN LAUANTAI

XOXO SS & SN

Voidaan rehellisesti sanoa, että blogimme synttäripäivä täytti ja ylitti odotuksemme. Aamu lähti käyntiin brunssilla, meille tärkeimpien ihmisten, eli vanhempien, kanssa. Pitkäaikaisena yhteistyökumppaninamme Mbakery tarjosi meille synttäribrunssin, joka ei tälläkään kertaa tuottanut pettymystä. Kiitos Mbakery, ei malteta odottaa, että päästään testaamaan teidän lounas! Onko teillä kokemusta kyseisen yrityksen ruista? 
Ruokailun jälkeen jätetiin `vanhukset´ ja jatkettiin matkaamme viinilasillisille. Siellä kuitenkin saatiin päähänpisto ja napattiin koeajoon auto. Jep, näin saatiin myös vauhtia meidän päiväämme (Ihan kun sitä ei olisi jo tarpeeksi, kun meistä on kyse..). 
Kruisailun ja viinilasillisen (ja toisen brunssin) jälkeen otettiin suunnaksi Soul Sister, missä meidät lumottiin taas ihanalla asiakaspalvelulla ja laadukkailla hoidoilla. Suositellaan sydämemme pohjasta tota paikkaa, ihan sisustuksesta ja työntekijöistä aina hoitoihin saakka. Kynnet pantiin uuteen uskoon uudella vahvistustekniikalla, jossa omalle kynnelle tehdään nopeat ja luonnolliset vahvistukset (lue lisää täältä). Noiden voisi kuvitella estävän esimerksiksi pureskelua ja meillä kynsien lohkeilua. Siiri S sai liilat glitterit ja N puolestaan läpinäkyvän kerroksen, jolle voi kotona oman maun mukaan lakata mitä tykkää. Ihot puolestaan suihkutettiin pari astetta ruskeammiksi. Myös S'n äiti käy tuolla kuukausittain ja käski lähettää kaikki suositukset myös hänen puolestaan. 
Loppu ilta meni kavereitten kanssa vietettynä ja oli kyllä ihana nähdä heitäkin pitkästä aikaa. 

Once again, thanks for being there!

No Comments Yet, Leave Yours!