INSTAGRAM

torstai 20. lokakuuta 2016

WHERE TO EAT BREAKFAST IN BARCELONA

XOXO SN
Aattelin tulla jakamaan mun pari vinkkiä missä kannattaa syödä aamupala jos suuntaa Barceloonaan. Kannattaa ottaa tipsit talteen vaikka vastaisuuden varalle. Me tykättiin näistä kolmesta vaihtoehdosta ihan sikana ja kaikki antaa aivan mahtavan alun päivälle. Jokainen näistä sijaitsee ihan kävelymatkan päässä Barcelonan pääkaduilta, eli matka ei ole ainakaan ongelmana :-)

BRUNCH & CAKE
Täältä löydät pitkän listan eri tyyppisiä superfood annoksia ja voisin vaikka vannoa, että kaikki on varmaan taivaallisen makuisia. Me maistettiin neljää eriä ja ne oli kaikki niin maultaan kuin ulkonäöltäänkin jotain ihan eri luokkaa. Hinnatkaan eivät olleet niin päätä huimaavia kuin voisi luulla, melkein jopa liian halpoja, haha. Hinta-laatu suhde siis täysin kohdillaan!
Ainut miinus mitä keksin on paikan niin suuri suosio, että pöytää voi joutua odottamaan jopa tunnin. Jos haluaa pienellä odotuksella sisään kannattaa mennä arkipäivänä kello 9-11 aikaan, viikonloppuna on lähes mahdotonta päästä ilman jonotusta sisään.. Varsinkin lounasaikaan no no no!

COSMO
Kyseinen ravintola sijaitsee edellesen lähettyvillä, jos sinne on liian täyttä, eikä jaksa odottaa niin tämä on aivan yhtä hyvä vaihtoehto! Ruokaa on tarjolla moneen eri sorttiin eli löytyy varmasti jotain omaan mieleen. Suosittelen testaamaan siellä puristettavia mehuja, niin raikkaita ja terveellisiä! Jos jotain pientä miinusta pitäisi sanoa, niin yksi tarjoilijoista oli himppasen liian tyly meille. Mutta ruuasta ja ilmapiiristä muuten ei ole mitään valitettavaa, päinvastoin!! Super super hyvää ruokaa ja juomaa. (Oikeesti tulee vesi kielellä tätä kirjottaessa)

LA BOQUERIA
Tämä ei varsinaisesti ole mikään ravintola/kahvila, vaan pikemminkin suuri kauppatori mistä löytyy pientä purtavaa jokaisen mieleen. Raikkaat smoothiet ja hedelmät on aivan taivaallisia. Tapaksia, pähkinöitä, ihan kaikkea löytyy! Nappaa eväät mukaan ja mene vaikka puistoon tai rantaan istumaan aamupalalle. Samalla näät yhden Barcelonan must see -paikoista, mikä sijaitsee aivan La Ramblalla. Nam nam nam!!!

No Comments Yet, Leave Yours!