INSTAGRAM

tiistai 25. lokakuuta 2016

TURUN UUSI BRUNSSITULOKAS

XOXO SS & SN
Ollaan oltu M Bakeryn kanssa tekemisissä jo yli vuoden verran, saatu heiltä näyttävät tarjoilut useampiin juhliin ja testailtu muitakin palveluja. Aina ollaan oltu yhtä tyytyväisiä, mikä on johtanut siihen, että palaamme heidän luokseen kerta toisensa jälkeen. Voitte siis vain arvata, ettei kieltäytyminen ollut vaihtoehto, kun he viime viikolla kutsuivat meidät testaamaan uutta brunssiaan. Aboa Vetus & Ars Novan tiloihin on vastikään avattu uusi toimipiste joka kulkee nimellä M Kitchen & Cafe. Sisustus ja tiski sopii tilaan ja tunnelmaan kuin nenä päähän. 

Me käytiin pistämässä lauantaipäivä onnistuneesti käyntiin heidän brunssillaan ja molemmat lähdettiin kylläisinä ulos ovista. Ruokaa oli härästä salaatteihin ja positiivisena yllätyksenä tuli etenkin salaattipöydän runsaus. Tuolla saa varmasti kasvisruokavaliota noudattavakin jotain syödäkseen, sillä kylmistä löytyi mm. ituja, hummusta ja papuja kaiken perinteisen lisäksi. Useampi jälkkärivaihtoehto kruunasi koko kokonaisuuden, vaikkemme mitään muuta tältä yritykseltä odottaneetkaan! 

Jos ette vielä ole keksineet isänpäiväksi tekemistä, niin vinkkinä vain, että kyseinen kahvilaravintola ottaa brunssipöytään varauksia vastaan! Ensimmäinen kattaus alkaa kello 11:00 ja seuraava 13:30. Isänpäiväbrunssin hinta on aikuisille 28,50€ ja lapsille puolet vähemmän (poikkeuksena 0-4 vuotiaat, jotka syövät veloituksetta).


Ootteko te jo käyneet testaamassa tätä tulokasta tai muita M Bakeryn pisteitä?

1 kommentti:

  1. Ei vitsi ihan sika hyvän näköstä, etenkin noi kakut herätti kiinnostuksen :D

    VastaaPoista