INSTAGRAM

perjantai 1. huhtikuuta 2016

LATELY

xoxo SS
 1.Nyt on Yo-kokeet tämän kevään osalta taputeltu ja pari päivää sen jälkeen meni sängyssä maaten, työpäiviä lukuunottamatta. 2.Käytiin Even kanssa katsomassa TPS-junnujen peliä yksi sunnuntai-aamu 3.Siirin ja koirien kanssa matkalla kurjenrahkan kansallisupuistoon. Mä niin tykkään noista lenkeistä ja ulkotreeneistä mitä oon nyt päässyt kavereiden kanssa tekemään! 4.Kisapukuja koristellessa on vierähtänyt useita tunteja tässä lähiaikoina. Noiden kanssa samaan aikaan oli vielä koulustressi ja työkiireet.. Oli muuten stressaavimmat pari viikkoa ikinä.
5.Oon pyrkinyt taas terveellisempään ruokavalioon kirjotusten päätyttyä. Ja punaista lihaa ei mun lautasella nää kun ehkä kerran kuussa. 6.Tein mun huoneessa pari päivää sitten ihan kunnon siivouksen, johon kuului lattian pesu ja kaappien järjestelykin. Palkitsin kovan työn ostamalla uuden raikkaamman maton. Voisin itseasiassa tehdä huonepostauksen, jos teitä vaan kiinnostaa. 7.Aamuselfie ennen ikeaan lähtöä 8.Kahvi on pelastanut mut monelta uupumukselta ja sitä menee useampi kuppi päivässä. Lievää riippuvuutta ehkä havaittavissa..
9... 10.Äidin syntymäpäivien kunniaksi käytiin katsomassa The Voice of Finlandin livekuvauksia. Oli ihana ilta ja hyviä laulajia! 11.&12.Saatiin Venlan kanssa yksi iltapäivä idea lähteä luonnonpuistoon kävelemään. Otettiin siis nelipyöräinen alle ja lenkkeiltiin kuusi naurun täyteistä kilometriä. Toi meidän valitsema reitti oli pitkälti pitkostettu ja ne pitkos puut oli parissa kohtaa uponneet veden alle. Ekalla kerralla meidät pelasti pienet laudan pätkät joita siirtämällä päästiin kuivana perille ja tokalla kerralla ei lautoja tai mitään muutakaan pelastusta näkynyt lähimailla. Ei haluttu monen kilometrin jälkeen enää kääntyä, vaan vetästiin kengät pois jalasta ja kipitettiin avojaloin sen vesikohdan yli. Maisemat oli ihanat, sää lämmin ja seura mitä parasta. Noita reissuja lisää kiitos!

No Comments Yet, Leave Yours!