INSTAGRAM

torstai 24. maaliskuuta 2016

PARAS FIILIS IKINÄ

XOXO SS
 Hiki, hengästys ja tärisevät lihakset. Edellä mainittujen sanojen kaltaisissa tunnelmissa lähti tämä päivä käyntiin. Oli ihana saada itsensä taas pitkästä aikaa vetämään kunnon aerobiset, mulla on nimittäin tommonen jäänyt lähinnä kymmenen minuuttien juoksumattolämppiin tässä viime aikoina. Tavattiin siis ihanan Even kanssa Paavonurmi stadionilla ja tyhjässä katsomossa oli hyvä hikoilla. Tehtiin samaa treeniä mitä vedetään meidän Tps-junnuille ja kuten Evekin jo omassa postauksessaan sanoi, niin kaikki kunnioitus noille jätkille! Ei ollut ihan mikään helpoin sarja nimittäin..
Lopuksi treenattiin vielä vatsat ja innostuttiin räpsimään parit kuvat. Kävi muuten mielessä, että olisko jollain kiinnostusta liikkuvuusjuttuja sisältävään postaussarjaan? Ja jos on, niin mitä erityisesti? Spagat, ihan perus venytykset vai joku yksittäinen lihas? Kaikki ideat otetaan innolla vastaan. :-)


6 kommenttia:

 1. Niin ihana päivä! Ens torstai uudestaa? ;)

  VastaaPoista
 2. Haluun Paavolle treenailemaan :D Elän siinä uskossa, että se on vielä lumen peitossa.. Ei taidakaan olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Vähän viilee oli, mut vaatetta vaan päälle ni ei oo mikään esteenä. Suosittelen! Pitää järkätä joku blogitreeni ;-)

   Poista
 3. Näistä huokuu mahtava fiilis ruudun toisellekin puolelle!

  VastaaPoista