INSTAGRAM

perjantai 1. tammikuuta 2016

MY YEAR 2015

En olekaan ennen tälläistä vuosikatsausta blogiin tehnyt, mutta kerta se ensimmäinenkin, eikös? Vuosi 2015 sisälsi monia ikimuistoisia ja tapahtumarikkaita hetkiä, sekä paljon matkustelua paikasta toiseen. Tunnen itseni niin onnelliseksi ja kiitolliseksi, että olen saanut kaiken tämän kokea yhden vuoden sisällä! Uskomatonta, että oon ehtinyt käymään jopa 9 eri maassa 12 kuukauden sisällä... Taitaa olla uusi ennätys haha :-D #blessed
Osa tammikuusta vietettiin vielä Floridan puolella. Vietettiin siellä S`än perheen kanssa uusi vuosi ja myös Siirin synttärit! Kotiinpaluun jälkeen aikaa kului paljon vanhojen omatanssia harjoitellessa mahtavalla tyttöporukalla. Siirikin saapui tammikuussa takaisin Amerikasta kotiin :-)
Helmikuussa päästiin vihdoin tanssimaan kauan odotetut vanhojen tanssit, sekä käytiin vanhojenristeilyllä. Kaipaan niitä rentoja tanssitunteja parhaan parin kanssa! Hiihtolomalla matkattiin perheen kanssa Leville, meidän perinteiselle laskettelu- ja lautailureissulle. Tällä kertaa sain seurakseni myös Mallan, jonka kanssa vietettiin monet hauskat hetket niin rinteessä, kuin sen ulkopuolellakin.
Maaliskuussa ei tule oikeastaan muuta mieleen kuin terveystiedon kirjoitukset ja normaali lukioelämä hahah. Käytiin myös pariinkin otteeseen kuvaamassa Heikin kanssa :-)
Huhtikuussa odotti taas matka, tällä kertaa kohti Pariisia. Vietettiin perheen kanssa ihana viikko upeassa kaupungissa, nauttien päätä huimaavista maisemista ja herkullisista ruuista. Niin kaunis kaupunki! Tän kuukauden sisällä käytiin myös tyttöjen kanssa Tallinnassa, juhlistamassa Crissen synttäreitä, Oli niin hauskat pari päivää että!!! Käteen jäi satoja kuvia, kipeät kurkut kaikesta nauramisesta ja tietenkin unotamattomat muistot :-D
Ennen koulujen loppumista, käytiin koko lukion kakkosten voimin Helsingissä. Siellä oli paljon vapaa-aikaa mikä tietysti käytettiin kuvailuun hahah. Eemelillä oli myös synttärit, joita lähdettiin porukalla viettämään mökille. Ajettiin tosiaan skootterilla yli tunti Kustaviin.. Hauskaa oli!! Ennen kuin lähdin Espanjaan, vietettiin Siirin kanssa paljon aikaa yhdessä ja saatiinkin aika kivoja kuvia silloin :-) Toukokuu loppuikin päättäreihin joita vietettin taas meidän mahtiporukalla. #Lasol
Kesäkuu oli ihan super mahtava! Lähdettiin perheen kanssa Espanjaan meidän asunnolle, missä ehdittiinkin kölliä about vikko, kunnes otin määränpääksi Barcelonan. Siellä Mallan perheen kanssa nautittiin kaupungin antimista. Meillä oli jopa niin hauskaa, että multa lähti ääni siellä koko ajaksi ja hädin tuskin pystyin kuiskaamaan.. Ilman ääntäkin meillä oli niiiin hauskaa ai että! Sieltä lennettiin Mallan kanssa yhdessä meille Fuengiroolaan ja vasta silloin palautui mun puhekyky :-D Tutustuttiin moniin uusiin ihmisiin ja varsinkin yöelämä tuli tutuksi! Kun Malla palasi Suomeen, me ajettiin perheen kanssa Portugaliin. Oli siistiä kokea uusi maa ja sen kulttuuria pikavisiitin merkeissä :-)

Heinäkuun alussa palasimme kotiin Espanjasta ja aika pian sen jälkeen alkoikin mun työt ravintola Samppalinnassa. Kuun lopulla täytin myös 18, joiden kunniaksi S järjesti yllätyssynttärit mulle. Ihanin yllätys ikinä! Ruisrock vietettiin myös yhdessä ja ai vitsit miten hauskaa siellä olikaan hyvällä porukalla.
Elokuun alussa sain myös ajokortin ja kilometrejä kertyikin mittariin aika tavalla. Ajettiin Helsinkiin Siirin kanssa Weekend Festivaleihin ja nukuttiin hyvät unet autossa :-) Good times.. Käytiin pariin otteeseen myös nelipyöräisellä Uhlussa ennen koulun alkua. Siirit yhdessä, muu porukka ympäriltä vain vaihtui.
Syyskuussa vietettiin lukiossa TJ100 päivää ja oli myös ensimmäiset abibileet hahah :-D Taisin tossa kuussa kuvailla kaikkista eniten niin asukuvia, kuin Siirin kanssa leivottuja herkkujakin. Kirjoitukset oli myös tolloin vielä edessä, niimpä ei siinä paljoa ehtinyt tekemäänkään lukemisen sijasta..
Lokakuussa odotti taas pari reissua. Ensimmäinen oli yllätysmatka meidän synttärisankari Evelle Helsinkiin. Toinen taas oli kauan odotettu Siirien reissu Rodokselle! Meillä oli niiiiiin hauska viikko kahdestaan Kreikan lämmössä ettei mitään rajaa :-) Järkättiin kaikki alusta loppuun itse ja ei olisi asiat voineet paremmin sujua. Ajeltiin skootterilla ympäri saarta, tsekattiin yöelämä, syötiin ihanaa kreikkalaista ruokaa, uitiin, nautitiin aurinkosta ja käytiinhän me myös ikimuistoisella yöuinnilla. Meno- ja tulomatkoilla pistäydyttiin myös Tukholmassa ja sielläkin käveltiin ympäri kaupunkia vesisateessa hahah. Reissun jälkeen oli taas matka pääkaupunkiseudulle Even kanssa ja tällä kertaa suuntana Indiedaysin päivätapahtuma, sekä illan gaala! Varattiin ihana hotelli ja vietettiin mahtava viikonloppu. Halloweenina Indiedaysin gaalaan pukeuduttiin leopardeiksi ja valintaan oltiinkin tosi tyytyväisiä! :-)
Marraskuu tuntuu melkeimpä sumeimmalta, vaikka se oli kaikkein läheimpänä oikeastaan onkin :-D Heikki pääsi joutui meitä taas kuvailemaan ja tällä kertaa uuden bannerin toivossa! Mentiin myöhemmin vielä testailemaan kuvaajan uutta linssiäkin. Marraskuussa taisi alkaa myös uusi ja samalla lukion viimein jakso.. Herrajestas miten aika rientää!!!
Joulukuussa suunnittelin paljon tulevia Siirin yllätyssynttäreitä ja viimein kaikki suunniteltu toteutui 19. päivä meillä, kun yllätettiin Siiri yli 20 hengen voimin! Juhlat sujui hyvin ja sankari oli myös aidosti yllättynyt :-D Päivä juhlien jälkeen odotti taas perheen kanssa matka, tällä kertaa Budapestiin. Oltiin siellä joulun yli ja matkasta, sekä koko kaupungista jäi niin positiivinen mieli! Suosittelen täysin sydämin varsinkin jouluaikaan tota kaupunkia, niin kaunis :-) Kotimatkalla pysähdyttiin Riikassa, missä vietettiinkin iltapäivä/ilta. Syötiin, juotiin, kierreltiin parit kaupat ja käppäiltiin vanhassa kaupungissa. Sinne tahtoisin vielä uudestaan paremmalla ajalla!

Sellainen oli mun vuosi näin pähkinänkuoressa. 2015 meni ihan hurjaa vauhtia ja tuntuu, että aika menee välillä liiankin nopeasti! Onneksi kaikkilla menee samaa vauhtia.. Heh..

Nyt haluan toivottaa kaikille ihanaa ja erityisesti onnellista uuttavuotta 2016!

No Comments Yet, Leave Yours!