INSTAGRAM

tiistai 4. elokuuta 2015

18

xoxo SN
"MITÄ?! Mä täysi-ikäinen, ei voi olla totta.. Vastahan mä olin 14 vuotta" Jotenkin noin tais mun ajatukset hyrrätä kun kello löi keskiyön 28 päivä.. Tai no oikeastaan pari hetkeä myöhemmin, kun tolloin taisin roikkua kaverin olkapäiltä :-D Tä on jotenkin ihan uskomaton fiilis. En voi olla ainut tälläinen sekoilija, pliis sanokaa että meitä on muitakin? Kuitenkin, tämä tyttö on siis nyt `aikuinen`, yeah right.. Ainakaan mielikuvitukseltani en koskaan.
Täytettyäni olen läpäissyt inssin ja kohta mennäänkin ajelemaan S`än kanssa, käynyt pankissa hoitamassa asioita, tehnyt töitä sydämeni kyllyydestä ja myös juhlinut sydämeni kyllyydestä, opiskellut ja ajanut ympäri Turkua. Aika kuluuu hurjan äkkiä ja viikonloppuna onkin viimein Weekend festival!! Kuinkakohan kauan sitäkin ollaan odotettu :--D Nyt jätän höpöttelyt ja siirryn ruotsin pariin.. Palaillaan!
Today is the oldest you`ve ever been and the youngest you`ll ever be again.

4 kommenttia:

 1. Paljon onneea vähän tälleen myöhässä!! :) Aika menee hurjan nopeesti! Tuntuu et justhan mäki täytin 18, vaik siitä onki jo 1,5 vuotta kääk !! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suuret kiitokset Janina!<3 niin menee, vähän liiankin nopeesti.. hahah mulla taitaa olla siis sama edessä :-D

   Poista
 2. Mistä noi ilmapallot on? x)

  VastaaPoista