INSTAGRAM

lauantai 27. kesäkuuta 2015

ON TOP OF THE BARCELONA

xoxo SN
Hola! Mitäs teidän päivään kuuluu? Mua alkaa jo pelottaaa ensiviikolla häämöttävä kotiinpaluu. Siis Suomeen. Oikeasti?! Ei kuukausi näin nopeasti voinut mennä.. Täytyy siis palata Siperian ihmeelliseen maailmaan ja samalla aloittaa yo -kokeisiin lukeminen. Huhhuh, voitte vain kuvitella mun innostuksen.. Noh pieni valo tunnelin päässä on, meinaan Ruissi odottaa heti samana päivänä kuin tämä tyttö laskeutuu maan kamaralle. Odotukset on suuret S`än kanssa ja tulossa varmasti huippuhauskaa, sillä ollaanhan me huippuhauskoja.. Niimpä :----D
Anyways, palataanpas taas aikaan kun olin vielä Barcelonassa. Napattiin gondolihissi satamasta mikä suuntasi ylös aina Montjuïc:n kukkulalle asti. Maisemat oli älyttömän upeat ja niitä tulikin ihaltua tovin jos toisenkin. Ehdottomasti paikka missä suosittelen käymäään ja toi gondolilla meno oli oiva ratkaisu, sillä se matkusti kaupungin yli ja näkymät voitte taas päätellä.
Tuolla sattui muuten meille aika hauska hetki. Pyydettiin pientä poikalaumaa ottamaan meistä kuva jonkin ihmeellisen naisbuddha patsaan luona (mietittiin jälkeenpäin, että miksi sillä patsas ei ollut mistään hienoimmasta päästä). Noh yksi pojista otti mun kännykän käteen ja näytti siltä kuin olisi meitä kuvannut. Tietysti poseerattiin kuin viimeistä päivää siinä. Kun katsottiin kameransaldo, selvisikin, että he olivat etukameralla ottaneet itsestään kuvia :-D Ihmeteltiinkin, että miksi koko porukka kerääntyi kameran taakse.. Eipä oo ennen näinkään käynyt..

Jep. Nyt kertyi sen verran tarinointia tältä sepolta, että ehkä hyvä jättää tähän.
Haha adios!

No Comments Yet, Leave Yours!