INSTAGRAM

torstai 23. huhtikuuta 2015

SUIHKURUSKETUKSESSA

xoxo SS & SN

Näin vapun ja kesän lähestyessä saatiin aivan mahtava tilaisuus ottaa jo valmiiksi vähän tuntumaa kauniin ruskeaan ihoon. Päästiin nimittäin soul sisters -nimisen kauneushoitolan suihkurusketukseen ja voi että miten miellyttävä kokemus olikaan!
Intoa puhkuen pimpoteltiin ovikelloa ja pian saatiinkin aivan ihana vastaanotto Siniltä, joka loihti meille täydellisen tasaiset, eikä lainkaan oranssiin taittavat rusketukset. Kauhukuvissahan rusketus on sävyltään kuin naantalin aurinko ja täplikäs kuin kilpikonnan kilpi. Onneksi nämä ajatukset kumottiin samantien peiliin katsoessa ja alhaalla näyte teillekkin.  
Sävy on siis erittäin luonnollinen ja vitsailtiinkin, että palattiin juuri Espanjan lämmöstä, close enough. Itse henkilökunnastakaan ei ole mitään pahaa sanottavaa, päinvastoin. Siiri S'n äitikin on täällä käynyt aikoinaan laittamassa kynsiään ja kehui heti henkilökuntaa ja ammattitaitoa kun kerrottiin mihin matkataan. Kuulemma parhaat geelikynnet mitä täällä Turussa on ottanut, eli rusketuksen lisäksi uskalletaan suositella ainakin paikan geelikynsiä!

Saatiin mukaamme vielä mousset, joista on tulossa myöhemmin postausta, kunhan vaan saadaan vähän käyttökokemusta. 
Rusketus ei ole vain sävyltään luonnollinen, vaan se sisältää 80% orgaanisia  luomuraaka-aineita, joten myös herkemmän ihon omistava, tai raskaana oleva voi huoletta käydä hakemassa pikku päivetyksen. Haha, kuulostetaan siltä että meille olisi maksettu joka sanasta, mutta voidaan ihan käsi sydämellä sanoa, että mielipiteet tulee ihan suoraan meiltä, eikä meitä vaadittu tekemään tätä postaustakaan. Koska me todella tykättiin tosta, niin päätettiin jakaa etenkin teille Turkulaisille tämä vinkki. Hinnaston ja ohjeet Soul Sisterssin rusketuksiin löydät TÄÄLTÄ.

 Siiri S taas reikä leuassa päätti vetää pikku kulauksen vesipullosta ja eikös vaan sitä sitten lentänyt ihan reilulla kädellä reidelle asti. Nyt tuskaillaan sitten parin läiskän kanssa, mutta onneksi kesä on sen verran kaukana, että shortsit jalassa ei muutenkaan kehtaisi pistää menmään. Eli tosissaan, kannattaa jättää kosketukset veden ja muiden nesteiden kanssa väliin siinä muutaman ensimmäisen tunnin aikana rusketuksen ottamisesta, ainakin jos on vastaavanlainen hömelö. :-D

Minkäslaisia kokemuksia teillä on suihkurusketuksesta?

No Comments Yet, Leave Yours!