INSTAGRAM

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

EIFFEL TOWER

xoxo SN
Hyvää keskiviikko iltaa ihanat! Mun on aiiivan pakko tulla kertomaan vielä mun Pariisin reissusta, sillä ne mitä koin oli jotain aiva älyttömän siistiä ja haluan jakaa ne myös teidän kanssa!

Eiffel tornihan on yksi Ranskan must see -paikoista. Saavuttiin sinne jo aamulla, välttääksemme pahimpia jonoja. No, mites kävikään kun jono oli siinä vaiheessa noin sata metriä.. Jonotus sujahti äkkiä kun portit avattiin ja päästiin hyppimään hissistä toiseen tornin huipulle. Pakko sanoa, että en ennen tiennyt kuinka ISO Eiffeli on. Oon nähnyt sen jokunen vuosi takaperin kauemaa näköalapaikalta, mutta nyt kun sen alla seisoi iski totuus vasten kasvoja. Varsinkin huipulta näkymät oli uskomattomat ja kaupungin yllä riitti nähtävää. Siellä olisi voinut vain istua koko päivän ja ihailla näkymiä, mutta kun pari tuntia siellä tuli vietettyä käveltiin siitä Riemukaarelle (siitä lisää myöhemmin).
Pariisissa oli tohon aikaan menossa myös Marathon de Paris, mistä juoksijat hiihtivätkin tornin vierestä.. Anyways, pähkinänkuoressa voin todeta että Eiffeli oli sata kertaa upeampi, mitä osasinkaan odottaa ja varsinkin näkymät oli päätä huimaavat. Kuvista ei saa pienintäkään aavistusta minkälainen se oikeasti on, eikä tuhat sanaakaan sitä riitä kuvaamaan. Eiffel torni on yksi niistä, mikä pitää omin silmin kokea :-)

2 kommenttia:

  1. ihania kuvia, voi kun pääsis itsekkin joskus käymään pariisissa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos superisti ihana!<3 ihan varmasti pääset :) tossa kaupungissa on kyllä niin paljon nähtävää, että ei noi neljä päivääkään riittäny kunnolla niiden tärkeimpien koluamiseen.. mikä tarkottaa, että pakko päästä vielä joskus tonne! ;-)

      Poista