INSTAGRAM

tiistai 21. huhtikuuta 2015

RANKKA PÄIVÄ

xoxo SS

En tosiaan tiedä miksi nämä kuvat on lojuneet tuolla arkiston kätköissä kuluneet kaksi kuukautta, mutta nyt on hyvä aika korjata sekin vääryys. Hiihtoloman loppupuolella juhlittiin Venlan täysikäisyyttä tyttöjen ja hyvän ruoan kesken ja alla olevat kuvat ovat siis kaikki kyseiseltä päivältä.
Käytiin alkajaisiksi Tintån lounasbuffetin kimppuun, joka siis koostuu salaattiaineksista. Oon käynyt tuolla pari kertaa aikasemminkin ja todellakin suosittelemisen arvoinen paikka, mikäli etsii vähän terveellisempää lounasbuffaa. 
Siitä siirryttiin sitten jokirantaan nappaamaan parit kuvat ja voi sitä turhautumisen määrää kun kaikki kuvat oli tota yllä näkyvää luokkaa. Eikä siis ollut taidoista puute, vaan tytöt ihan tahallaan halus kiusata mua! :--D 

Lopulta tirautin ihan tosissaan parit kyyneleet, joka jo siinä vaiheessa alkoi itseäänkin naurattaa. Bloggaajan rankkoja hetkiä.. Tässä vaiheessa autto kyllä itku markkinoilla, sillä lopulta saatiin kun saatiinkin pari ylimmän kuvan tasoista ruutua. Siinä ei ollutkaan enää sitten vika kuvaajassa, vaan ihan itse mallissa. Asukuvat jäi siis vähän miinuksen puolelle, mutta näillä mennään. 
Sieltä suunnattiin sitten raakakakuille ja namnam, oli kyllä hyvää! Loppuillasta ei ole kovin paljon muistikuvia, koska kuvat jäi tähän ja kuten sanottu; tosta on se kaksi kuukautta aikaa. Tässä harrastuksessa on sekin hyvä puoli, että saadaan kaikki muistot ikuistettua ja niitä voi sitten selailla myöhemmällä (ja hävetä silmät päästä..). Oli kuitenkin kaikin puolin aivan ihana päivä, ihanaa ystävää juhlistaessa!

No Comments Yet, Leave Yours!