INSTAGRAM

torstai 19. helmikuuta 2015

SUKLAAPÄÄLLYSTEISET MACARONSSIT

xoxo SS
Siis nämä leivokset on taikinaa vaille valmiit täys-suklaa macaronssit. Päällystin nimittäin vanilja-aromilla maustetut kannet valkosuklaalla, heitin päälle tummaa suklaata ja liimasin ne vielä yhteen suklaalla. Macaronssejen ei nimittäin aina tarvitse olla täytetty tuhdimmilla mousseilla ja hilloilla. Sitäpaitsi näin välistä ei ainakaan lähtenyt valumaan mitään kun laskin ne vähän miten sattuu tohon lasiin. 
 Venla täytti tänään täydet 18 vuotta ja sain viimehetkellä päähänpiston tehdä lahjaksi näitä. Lahjan saaja ja muutama muu herkkusuu tuntui tykkäävän kovasti mausta ja mä taas olin äärettömän tyytyväinen ulkonäköön! Kuvat ei oikein anna oikeutta, mutta kirjotin tohon lasiin vielä 'VENLA 18' ja kylkeen oikein suloisen kortin. Teen myöhemmin koko päivästä vielä postauksen, mutta halusin vaan tulla jakamaan tämän jo etukäteen.
Sulatin siis vain suklaan, dippasin kannet sinne ja koristelin. Välissä kannattaa pistää jääkaappiin tai pakastimeen kuivumaan. Tosi helppo ja nätti resepti! 

1 kommentti:

  1. Selailin teidän vanhoja postauksia ihan vaan mielenkiinnon vuoks ja voi että sä Siiri oot upee tässä :) t: salainen ihailija ;)

    http://2.bp.blogspot.com/-_WOvoDqjeY8/UNYHobx5-oI/AAAAAAAAFs0/LVWmZ9vb-Hg/s1600/IMG_8362.JPG

    VastaaPoista