INSTAGRAM

lauantai 7. helmikuuta 2015

MEIDÄT KIDNAPATTIIN

xoxo SS&SN
Eilen oli aika jännä päivä ja kidnappauksesta huolimatta ihan super hauska! Tai sen ansiotahan se oikeastaan oli.. Puoli viiden maissa kivuttiin Yliopistonkatu kahdentoista toiseen kerrokseen ja heti ensikättelyn, ohjeiden, sekä hetken jännittelyn jälkeen jouduttiin kaksin lukittuun huoneeseen. Melkeimpä jännäpissat housuissa ryhdyttiin ratkomaan tehtäviä ja lopuksi kävi vähän paljon köpelösti.. Mutta aika hyvin me vedettiin! Yhteistyötä, naurua, kiljuntaa, pari kirosanaa, jännitystä, pelkoa ja halua onnistua. Muuta ei oikein voida ja haluta paljastaa, mutta todellakin niin suosittelemisen arvonen juttu kun vaan olla ja voi!
Tämä suosittelu menee nyt erityisesti teille ihanille Turkulaisille lukijoille, joita tiedetään siellä ruudun takana olevan. Kootkaa hyvä poppoo kasaan, varatkaa aika täältä ja valmistautukaa mitä hektisimpään tuntiin lukitussa huoneessa. Uskotaan ton olevan ihan hurjan hyvä paikka mm. joukkueillan viettoon, kohottaa me- henkeä ja edesauttaa tiimityöskentelyä, hauskanpitoa unohtamattakaan. Tai tällaisena kokemus meidän mieleen ainakin jäi. Ryhmän koko voi olla mikä vain kahden ja kuuden henkilön välillä, mutta mitä enemmän porukkaa, sen halvemmaksi tulee per nenä ja sen enemmän silmäpareja ja fiksuja päitä lyöttäytymässä yhteen. Tossa todellakin tarvitsee aivotyöskentelyä, mutta tarvittaessa apua ja vihjeitä voi pyytää niin paljon kun tahtoo, ettei aivan peukalo suussa tarvitse koko tuntia viettää (Niin kuin me kaksi blondia oltaisiin aivan varmasti siinä tapauksessa tehty..).
Päästiin kokeilemaan tätä marraskuussa auennutta uutuuspeliä ilmaiseksi, mutta mitään sanoja ei meidän suuhun ole laitettu, joten kaikki mielipiteet oli siis ihan omia ja tehtiin postaus omasta vapaasta tahostamme! He avaavat lähi kuukausina myös toisen huoneen joten jos tämä kidnapped on jo tuttu juttu, niin täältä facebooksivuilta näkee uusimmat päivitykset ja tapahtumat. Me ainakin odotetaan jo innoissamme seuraavaa ja aivan varmasti käydään testaamassa. Niin ja heillä on nyt myös ruutu siellä josta voi katsella kavereiden pakoyrityksiä sohvalta käsin, voin vaan kuvitella kuinka hauskoilta mekin näytettiin, haha. 

Varaus onnistuu nettisivuilta ja halutessanne sähköpostia voi lähettää osoitteeseen liveexitgames@liveexitgames.fi. Kyselkää ihmeessä jos jotain jäi epäselväksi tai omia kokemuksia löytyy! 

4 kommenttia: