INSTAGRAM

perjantai 9. tammikuuta 2015

UNIVERSAL STUDIOS ORLANDO

 
Seuraavaksi voisin jatkaa mun elämäni ehkä hienoimmalla kokemuksella.. Otettiin yhtenä päivänä suunta kohti Orlandoa, missä sijatsee kaksi upeeakin upeempaa teemapuistoa. Päätettiin ottaa molempien puistojen liput, vaikka oltiinkin siellä vain se yksi päivä. Huomattiin, että se ei kyllä riittänyt meille sitten millään, että jos tahtoo siellä nähdä kaiken mitä haluaa niin pitää puistoissa viettää ainakin ne kaksi päivää. Sattuman varassa valittiin ensimmäiseksi puistoksemme Island of Adventures. Päivällä oli vielä aika kuuma joten tahdottiin päästä nopeasti johonkin laitteeseen ilman kummempaa jonottelua ja vielä kun oltiin lomien aikana liikkeellä, niin voitte vain kuvitella sen ihmisrysän määrän. Heti sisään tullessa edessämme näkyikin kaikkien laitteiden jonotusajat, niimpä osattiin skipata ne pisimmät (yli 2h jonot..) ja mentiin ensimmäisenä Dragon Challengeen, mitä suosittelen ihan ehdottomasti jos tykkää vähän hurjemmista laitteista ja jonotusaika tähänkin oli vain 20min, mikä voi kuulostaa pitkältä, mutta aika meni nopeasti, sillä ympärillä oli erilaisia teemaan liittyviä koristeita; esim. Harry Potter leffasta tuttu Ronin lentävä auto ja se siis oli aivan oikea auto :-D
Oltiin luettu myös paljon positiivista Harry Potter -ajelusta, mihin suunnattiinkin seuraavana. Jokaisen laitteiden vieressä on aina aika, kuinka kauan mikäkin jono kestää ja tähän HP rataan jonotus taisi olla yli 2 tuntia. Haluttiin kuitenkin kokea se ja nähdä oliko se todella kaiken hehkuttamisen arvoista. Alueella myytiin leffasta tuttua butterbeer:iä, mikä näytti sen verran epämiellyttävältä, että sitä ei sentään päädytty maistamaan. Rakennus itsessään oli oikean linnan kokoinen ja näytti aivan Tylypahkalta, mihin itsessään oltiin käytetty varmaan miljoonia ja miljoonia dollareita.. Jonotus taisi kyllä kestää pitempäänkin kuin tuo pari tuntia, mutta ai että se ajelu. Jotain sanoinkuvailemattoman upeaa! Ei osattu odottaa oikein mitään, mutta kun 4D ajelu lähti käyntiin, niin katsottiin kaikki aivan suu pyöreänä sitä. Miten noin hienosti onkaan saatu tehtyä mitään? Lenneltiin luudalla huispaus kentällä, Tylypahkan sisällä ja sen vieressä olevalla järvellä sekä paljon muuta. Ja siis KAIKKI tuntui kuin olisi ollut itse leffassa.
Tässä välissä oltiin sen verran puhki että käytiin Tylypahkan vieressä olevassa vuoristoradassa ja suunnattiin syömää Jurassic Parkissa olevaan `ravintolaan`. Sieltä käppäiltiin puistoa ympäri ja lopuksi mentiin vielä kahden tunnin jonotusaikaa näyttävään Hulk kieputtimeen. Se myös on mainittava, että jos tykkään vauhdista ja pääalaspäin olevista laitteista niin suosittelen! Me tykättiin ihan hulluna ja se olikin meidän viimeinen laite tuolla puistossa..
Kello alkoi tässä vaiheessa näyttämään niin paljon, että siirryttiin toiseen puistoon. Täältä puistosta mainittava on meidän koko illan kohokohta Transformers -ajelu. Se oli tosiaan ehkä hienointa mitä olen nähnyt.. Kuulostaa aika kliseiseltä yms, mutta siis sitten kun on itse sen nähnyt niin ymmärtää! Se oli samantapainen kuin HP -ajelukin, mutta mielestäni vielä upeemmin järjestetty. Siinä istuttiin autorobotin selässä ja taisteltiin muita Transformers elokuvasta tuttuja pahiksia vastaan, hypittiin New Yorkin pilvenpiirtäjien päällä, sekä tiputtiin jopa sellaisen katolta (kyllä, luulin että oikeasti tiputtiin ja kiljuin ja lopuksi oli siis aivan pakko laittaa silmät kiinni, ennen kuin tömähdettäisiin maahan), piileskeltiin leffan maisemissa ja paaaaljon muuta. Multa meinasi itku tirahtaa onnesta, sekä siitä kun rata loppui koska olisin voinut olla tuollaisessa koko sen päivän.. Vaikka meinasinkin saada hermoromahduksen sen loputtoman jonotuksen aikana, mutta voin jälleen sanoa, että se oli todellakin sen arvoista! Muut laitteet ja vekottimet tässä puistossa jäi ihan unholaan tän jälkeen.
Tulipas paljon hehkutusta eri laitteista, mutta jos ootte sinne suuntamassa niin noi mitkä mainitsin, niin suosittelen niissä piipahtamaan! Olettekos te olleet näissä puistoissa ja mitäs te piditte? ;-) 
XOXO SN

11 kommenttia:

  1. Ihana postaus!! Toi on niiin unelmapaikan kuulonen <3

    VastaaPoista
  2. Vau, ensi kesänä suunnistan jonnekin tuonne ja nyt luen innoissani juuri tälläisiä postauksia, kiitti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ilo mun puolella :-) tosi ihanaa reissua sulle, toi on kyllä ihan unohtumaton paikka!

      Poista
  3. kuulostaa ihan mahtavalta ♥ paljonko teillä makso sisäänpääsy tonne siis tyyliin yheltä henkilöltä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sitä se kyllä olikin, menisin milloin vain uudestaan!<3 neljältä noi kaksi puistoa ja yksi päivä maksoi 580 dollaria (noin 480 euroa) eli yhdeltä 140 dollaria :-)

      Poista
  4. Huipun näköistä tuolla :)! Ja huh kun oot hyvässä kunnossa :)

    VastaaPoista
  5. jep ja tuntuu että kuvat on vain pintaraapaisu mitä toi oikeasti oli, mutta kiva että jotakin ees välittyy niiden kautta :-) apua en nyt ihan niinkään sanoihi :-D varsinkaan ton loman jäljiltä.. mutta ihana kuulla, suuret kiitokset!♥

    VastaaPoista
  6. woow ku kuullostaa hienolta!!:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sitä se todellakin oli!! toi on yks sellanen must see -paikka mun mielestä :-)

      Poista
  7. Ihania kuvia! Millä kameralla nämä on kuvattu? :-) Selailin teiän vanhoja postauksia ja bongasin tässä ( http://siiriandsiiri.blogspot.fi/2014/12/the-ninth-day-of-december.html ) postauksessa tosi ihanat farkut, mistä ne mahtaa olla? :D

    VastaaPoista