INSTAGRAM

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

BACK TO HOME

Kuu on nyt noussut ja odotukset palkittu, huh. Mä olen vihdoin turvallisesti suomessa! Ja siis odotuksella meinaan tota viimeisintä viikkoa Amerikan mantereella, kun lähinnä reissattiin takaisin kylmään Lexingtoniin Floridasta, pakkailtiin, siivottiin ja hyvästeltiin. Kylmä on täälläkin ja pimeetä myös, mutta synkkää ei ollenkaan, mulla on kaikki ihanat ystävät täällä tuomassa valoa päiviin. Laitoin elämän rullaamaan heti ekana päivänä; kävin valmentamassa, pistin huonetta kuntoon ja näin tärkeimpiä.
(Kuvat vielä aurinkoisesta Key Westistä) 
 Täällä on kämppä ihan hujan hajan, mutta näyttää tunti tunnilta asuttavammalta. Ollaan saatu paljon pahvilaatikoita purettua ja kamoja aika hyvin paikoilleen. Yhtä puuttuvaa matkalaukkua odotellaan huomenna saapuvaksi. Meillä oli siis remppa tässä asunnossa ton viiden kuukauden aikana ja koiran, sekä isoveljen lisäksi vastassa oli uusi kylppäri, sekä keittiö. Puuttuvia betonitasoja odotellaan vielä, mutta noin muuten alkaa olla suht valmista. 

Mulla alkaa nyt kahden viikon loma, ennen kun pääsen taas juurtumaan koulun penkkiin ja töitä on muuten luvassa! Ihan letkeeksi en tätä pariviikkosta ajatellut kuitenkaan heittää, mun vastuulle on nimittäin annettu koiran ulkoilutus ja kämpän kuntoon laitto, pieniä jumppareita on luvassa paristi viikossa, kavereita pitää ehtiä näkemään, opolla käymään ja oon mä luvannut käydä Helsingissäkin pikavisiitillä! Pääsen myös ottamaan pikku alkumaistijaiset koulusta, koska liikkatunnit aloitan jo ensi viikolla. Ainiin ja tä koulumaailmakin on nyt vaihteeksi aika pitkälti uusi, vaihdoin nimittäin koulua viime vuodesta! 

Blogissa on ollut kuluneen syksyn ajan vähän hiljasempaa, mutta kiitos jokaiselle joka on silti pysynyt matkassa mun reissun ajan! Nyt päästään taas kunnolla kiinni tähän hommaan, ideoita ja motivaatiota löytyy ja huomenna palaillaan taas uusien juttujen parissa! Aivan ihanaa alkanutta vuotta kaikille, toivotetaan teille vain parasta mahdollista!

Valmiiksi jo sekavan postauksen loppuun vielä eilen kuvattu LIVBOX- video! 

XOXO SS

2 kommenttia:

  1. Hei mulla on mennyt varmaan jotenkin ohi, mutta mitä/ketä/missä valmennat? :D

    VastaaPoista
  2. Haha, en oo siitä täällä kyllä puhunutkaan kun vaan sivulauseissa vaikka aika iso osa elämää onkin! Mutta oon apuvalmentajana sellasessa joukkuevoimistelujoukkueessa!

    VastaaPoista