INSTAGRAM

maanantai 19. tammikuuta 2015

BLOGIKOKOUS

xoxo SS & SN

Ollaan viettämässä meidän ihka ensimmäistä "blogikokousta" Robertsissa, kera light shaken, ylläripylläri. Koska ootte osa tätä, niin päätettiin ottaa teidät mukaan keskusteluun ja avata vähän meidän tulevaisuudensuunnitelmia. 
Ollaan kirjotettu tätä yhdessä jo kohta kolme vuotta, pistetty postauksia tulemaan silloin kun siltä tuntuu, vailla päämäärää tai mitään suunnitelmallisuutta. Se on toiminut tähän asti, mutta nyt haluttais ottaa ohjat kunnolla käsiimme ja saada aikaan vähän enemmän. Tiedostetaan itsekkin, että meidän postaukset on eronneet toisistaan jonkun verran ja varsinkin tähän koitetaan saada jonkinlaista muutosta aikaan. Halutaan olla yksilöitä, mutta enemmän yksi. Olosuhteiden pakosta jälkimmäinen ei aivan toteutunut viime syksynä.
Saadaan hurjasti insipiraatiota paitsi teiltä, myös itseltämme ja vanhoista postauksistamme. Etenkin viime kevät näyttää näin jälkeenpäin katsottuna hyvältä, ulko-asu koki muutoksia parempaan päin, meillä oli hurjasti ideoita, pari isompaa kamppista ja tehtiin paljon yhdessä. Halutaan tästä keväästä samanlainen, ei missään nimessä kopio, mutta sellainen jota voidaan jälkikäteen katsoa hymyssä suin.
Koitetaan saada jonkinlaista järjestelmällisyyttä postauksiin ja videoita pyritään editoimaan ainakin yksi per viikko. Ei kuitenkaan oteta liian tiukkaa putkea minkään suhteen, vaan tehdään niin kuin hyvältä tuntuu ja juuri tämä tuntuu nyt hyvältä! Banneri on vaihtunut ja vaihdettiin toi "xoxo SN & SS" alhaalta ylös lukijan pyynnöstä. Näin teidän on helpompi nähdä kuka on postauksen takana, eikä tarvitse arvailla koko postauksen ajan. Mikäli teiltä löytyy ideoita, ehdotuksia tai muuta vastaavaa, niin kommenttiboksi on aina auki. Meidän arkipäiviä on muuten mahdollista seurata myös instagramissa nimillä siiiriii ja ssiiri.

No Comments Yet, Leave Yours!