INSTAGRAM

tiistai 6. tammikuuta 2015

MIAMIN KOSMETIIKKAOSTOKSET

Miamista ostin laukun lisäksi vain nämä yllänäkyvät meikit, pari VS'än tuoksua ja alusvaatteita. Koska saldo jäi niin köyhäksi muiden ostosten osalta, niin keskitytään näihin meikkeihin tällä kertaa. Vasemmalla komeileva kolmikko on Sephoralta, meikkivoide Mac'in pisteeltä ja kulmakyniä saa ihan joka nurkan takaa.
Lähdetään liikkeelle vanhimmasta. Tämä puteli tuli nimittäin hommattua jo juuri ennen NYC'in reissua, mutta pumpun ostin vasta Miamista, joten kai sen voi pienellä huijauksella tähän laskea mukaan? Kyseessä on siis Studio Fix meikkivoide jota ehdin jo hetken kuolata ennen kun kiikutin kassan kautta kotiin ja tyytyväisyyttä en voi kyllin hehkuttaa. Näissähän ei tule tota pumppuosaa valmiiksi mukana, vaan se täytyy ostaa erikseen, ellei tahdo kaataa suoraan kädelle jollon lorahtamisen vaara on suuri. En tiedä onko kyse muovin säästämisestä (Epäilen, koska kai siinä korkissakin jotain on), rahastamisesta vai mistä, mutta kyllä se vähän kirpas pulttaa pelkäsä pumpusta kymmenen dollaria kun voide itsessään maksoi jo lähemmäs kolmeakymppiä. Koskaan en ole aikaisemmin ostellut näin tyyriitä meikkivoiteita, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Itselleni pohja on tosi tärkeä ja vaikka mulla onkin aika hyvä iho, niin tykkään silti tehdä pohjan huolella. Halvemmallakin löytää hyviä meikkivoiteita varsinkin tämmöselle iholle, joten saattaa olla että kävelen ensikerralla kylmän viileästi ohi näiden. Toisaalta nyt mulla on ainakin pumppu valmiina, joten ehkä sittenkin.. heh. 
Matta aurinkopuuteri.. voi kuinka oonkaan odottanut tämmösen hankkimista. Mun vanha Dermosil taittaa vähän oranssiin ja muutenkin nämä matat on musta paljon kivempia varjostamaan. Tähän kysyin myyjän apua, hän esitteli pari vaihtoehtoa, antoi mun koittaa ja silmät sokeina hinnalta päädyin kassalle tämä kourassa. Paria kertaa enempää en ole kerennyt koittamaan, joten kokemuksia ei ole paljon kertynyt, mutta enköhän mä kerkeä, tän pitäis nimittäin kestää ihan hyvin yli vuoden jos toisenkin. 
Urban decayn kohdalla jäin ihmettelemään näitä paljon puhuttuja luomiväripaletteja ja lopulta päädyin tähän pienempään versioon. Saatavilla oli myös kakkonen, mutta musta tässä oli kivemmat sävyt ja näissä ei ole mitään ylimääräistä shimmeriäkään. Kuva vähän vääristää, noissa kolmessa ekassa nimittäin todellakin on vähän enemmän sävyeroa kun mitä toi antaa ymmärtää. So far so happy!
Päälimäisenä on mun luotto kulmakynä, joita oon omistanut jo ties kuinka monta ja yhtä monta kertaa oon ollut super tyytyväinen. Oon usein koittanut muitakin merkkejä ja sävyjä, mutta joka kerta oon palannut ostamaan tämän. Kynä on siis Lorealin ja sävy Blonde. Tämä on silti ruskea, eikä sellanen inhottavan oranssi, kuten osa vaaleille hiuksille tarkotetuista tuppaa olemaan. Ainoa vaan että toisella puolella on tommonen vaha jota en aina jaksa käyttää ja se vie tietty myös tilaa kynästä. 

Ja viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä ostin Sephoran oman eyelinerin. Mulla ei oo kovinkaan paljon huonoja kokemuksia eyelinereistä, eikä tämä tee poikkeusta. Pää on tosi ohut ja sillä saa ihanan tasaista, ohutta, kestävää ja ennenkaikkea mustaa jälkeä. Tykkään kovasti!

XOXO SS

4 kommenttia:

 1. Onko Siiri S syntynyt -98? Miksi hän silti on koulussa -97 syntyneiden kanssa? Olitko kenties viisaampi kui muut itsesi ikäiset ? ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkö vaikuta siltä? ;-D Tarhassa laitettiin vuoden aikasemmin eskariin ja siellä oltiin sitä mieltä että oon jo kypsä kouluun. Kävin testeissä ja ne piti turhana että kävisin eskarin uudestaan, joten kai sen niinkin voi sanoa.. Kummasti se viisaus on tuntunut iän myötä katoavan. :-D

   Poista
 2. heiii kerrothan sit millasii noi tuotteet on ollu ku oot vähän pidempään ehtiny käyttää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jos sellasta toivotaan, niin todellakin teen! :-)

   Poista