INSTAGRAM

torstai 29. tammikuuta 2015

#TB TO MY RED NOSE

XOXO SN
Hellurei ja hellät tunteet! Koeviikko on taas menossa ja kahdesta ollaan jo selvitty. Huomenna vielä  terveystiedon koe ja sitten alkaakin suht. lukupainotteinen viikonloppu :-) Pitkään aikaan ei ole oikein kuulumisia mun puolelta tullut, mutta kaikkea kivaa on kuitenkin tapahtunut!

Muistin eilen, että pari päivää Amerikasta tultuani, mentiin tyttöporukalla syömään ja samalla napattiin hyytävässä pakkasessa kuvat! Tosiaan ehkä kahdessa minuutissa.. Ja sinäkin aikana tämä tyttö ehti muuttua Petteri punakuonoksi. En oikein ollut tottunut tommosiin pakkasiin :-D Toi tosiaan oli vielä tota aikaa kun ei tarvinnut laittaa meikkiä nassuun.. Rusketusta tänne kiitos!

Mulla (itseasiassa meillä molemmilla) on nyt kauhea inspiraation tunne tän blogin suhteen. On tullut uusia yhteistyökumppaneita (josta lisää myöhemmin), sekä muitakin suunnitelmia luvassa, mm. ulkoasun suhteen. Mutta nyt haluaisinkin kuulla teidän mielipiteitänne; minkälaisia postauksia kaipailette, entä videoita? onko teillä muita ehdotuksia? Odottaisin kovasti teidän mielipiteitänne ja varsinkin koeviikon jälkeen on vielä hetki aikaa panostaa kunnolla, kunnes tulee Wanhojen hetki, sekä risteily ja hiihtolomaksi lähdetäänkin pohjoiseen! Siitä pian on luultavasti taas reissua luvassa ja maaliskuussa onkin mun ihka ensimmäiset ylioppilaskirjoitukset.. IIIKS! Niihinkin enää tasan 50 päivää, seriously, mihin aika oikein menee.. Paljon on siis tulossa tänä vuonna tapahtumaan ja odotankin innolla kaikkia suunnitelmia mitä jo nyt on mietitty, jopa kesälle saakka! Niistä kaikista tulee kuitenkin ihan varmasti informaatio tännekkin puolelle.

Nyt toivotan kaikille suuret tsempit koeviikkoon, niille keillä semmoinen nyt on! Ensikertaan (mikä on toivottavasti mahd. pian ;-))

10 kommenttia:

 1. Voitteko tehdä Miamin ostospostauksen? Sitä on odoteltu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sen voisinkin tehdä! Niitä ostoksia on kyllä sen verran, että pitää karsia rutkasti pois :D Koitan saada kuvat/videon mahdollisimman pian kasaan.. Anteeksi odotuksesta♥

   Poista
 2. Kysyn ihan huvikseni, että mistä nuo ihanat housut mahtaa olla ostettu? :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kuulla että inspiraatioo tän blogin suhteen löytyy ♥ mä toivoisin näkeväni ostospostauksia, reseptejä, puhelinkuvakoosteita ja erilaisia haaste/tagi videoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. todellakin löytyy ja paljon löytyykin ;-) voi että, noita koitetaan toteutella! kiitos paljon ehdotuksista ihana!<3

   Poista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plaah, en taas tiedä mitä tein, mutta Siiri N menee aamulaivalle ja Siiri S iltalaivalle. :-)

   Poista