INSTAGRAM

keskiviikko 28. tammikuuta 2015

TÄTÄ TEIN TÄNÄÄN

xoxo SS

 Kerron teille vähän mun päivästä, ihan vaan koska kello on kuitenkin jo puoli viisi.. Maataan Venlan kanssa mun sängyssä ja loppupäivä menee varmaan aika pitkälti samassa asetelmassa, tai harkinnassa on käydä testaamassa jotain kakkumestaa tossa keskustassa ja pitäis mun yhtä projektiakin alotella, siitä tosin tulossa enemmän juttua mikäli saan sitä ikinä valmiiksi. Mitkään päätä huimaavat suunnitelmat eivät siis ole kyseessä, joten eiköhän mennä itse asiaan (mikä ei sekään kovin päätä huimaava ole..). 
 Päivä alkoi hitaalla heräämisellä yhdeksän maissa. Kuulin työmiesten kolinaa keittiössä ja vessassa minkä takia kipasin vain hakemassa puurot, raejuustot ja teet omaan huoneeseen. Ainiin, meidän remppa valmistui tänään ja saattaa olla että kuvailen lopputulosta tännekkin! Katsoin eilisen "Ensitreffit alttarilla"- jakson ja selailin läpi tärkeimmät blogit, videoit ja instakuvat. 
 Heitin maailman vaatimattomimman meikin naamaan, oon jotenkin laiskistunu tässä parin viikon vapaan myötä. Ehkä mä taas ryhdistäydyn ensi viikolla kun koulukin alkaa. 
Sain vihdoin eilen yli viikon kestäneen huoneen siivouksen valmiiksi ja tästäkin olisi tarkoitus tulla postausta, kunhan vaan jaksan ottaa kunnon kuvat. Ihana kun ei ole pahvilaatikoita maassa ja kaikki tuntuu olevan kutakuinkin järjestyksessä. 
Kuvaan mitenkään liittymättä, Siiri tuli meille ennen preppiä ja ensi töiksemme käytiin maksamassa hänen Wanhojenpäivällinen. Siitä tultiin kaupan kautta kotiin ja käytävässä meitä odotti Venla ja Maisa. Vietettiin tyttöjen kanssa aikaa meillä, kunnes toisilla tuli aika lähteä suorittamaan kouluvelvotteita ja me lähdettiin Venlan kanssa kiertelemään vähän sisustuskauppoja sun muita. 
Eurokankaasta tuli mukaan pari juttua liittyen siihen projektiin josta aikaisemmin puhuin.. Koittakaa arvata mitä on tekeillä. ;-) Venla painukin just ovesta ulos ja lähti salille reippailemaan, joten rupeenkin varmaan tän kimppuun seuraavaksi. Ihanaa keskiviikkoa sinne!

No Comments Yet, Leave Yours!