INSTAGRAM

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

KEY WEST

Tämä tyttö on vihdoin palannut kylmään Suomeen! Lentokone laskeutui Helsinki-Vantaan lentokentälle tänään aamulla ja mielessä ei pyörinyt kyllä mikään muu kuin että `takaisin Floridan lämpöön. Nyt`. Lumi ei houkutellut yhtään, mikä saattoi johtua myös mun ohkasesta vaatetuksesta, heh. Niin ja plussaksi tähän vielä kova pääsärky koko lennonajan, sekä hirveä väsymys (jet lag..)
Päätin kuitenkin kahden viikon taon jälkeen (pisin koko blogihistoriassa?) tulla heti teille kirjoittelemaan, sillä se on monta kertaa loman aikana pyörinyt mielessä. Sain siskon macbookilla kirjotettua tekstin valmiiksi, mutta onnistuin kuin onnistuinkin jotenkin sen skämmäämään ja koko helahoito poistui, great! :-)

Päätin aloittaa Key Westistä, sillä sieltä taitaa olla vähiten kuvia, joten pääsen helpoimmalla, sillä kohta jo riennän ystävien kanssa leffaan.. 
Lähdettiin ajamaan kohti Key Westiä jo aamulla jotta ei jäätäisi ruuhkaan, mutta jumituttiin kuitenkin ja perillä oltiin vasta 1-2 aikaan.. Suunnattiin pienen kiertelyn jälkeen rannalle, sekä syömään! Paikka oli aivan ihana pieni saari, vaikka ei se ihan mun odotuksia vastannutkaan :-D Oli kuitenkin kiva nähdä taas erilaisia paikkoja ja kokea uusia asioita. Nauttisin joka hetkestä tuolla lomaillessa, sillä mun mielestä tollaisista tilaisuuksista pitää ottaa kaikki irti!
Tän tekstin jätän vähän lyhkäsemmäksi, sillä luulen että seuraavat postaukset sisältävät enemmän selittyä. Jos teillä tulee mitään kysymyksiä liittyen meidän matkaan, Key Westiin tai ylipäätänsä Floridaan niin vastaan mielelläni!

XOXO SN

2 kommenttia: