INSTAGRAM

tiistai 23. joulukuuta 2014

NEW YORK FROM THE SKY

Siis kuvitelkaa se hetki kun 5 aikaa yöllä, makaat ihanan pehmeissä lakanoissa hotellin 12. kerroksessa ihanan sikeessä unessä ja alkaa kuulua järkyttävää pärinää. Sä heräät ihan pöllästyneenä ja pirun väsyneenäkin vielä ja pian tulee kuulutus että joku on laukassu hotellin palohälyttimet. No eipäs muuta kun vaan vaatteet pälle, takki niskaan ja kipuamaan ne kaikki kymmenet portaat alas.  Paloautoja saapuu paikalle ainakin kolme ja seisotte siinä koko hotellin väki Broadwaylla kunnes palomies ilmottaa että kellarissa se vaan joku kaasujuttu mennyt rikki, eikä hätää ole. Siinä sitten lähtee hissien lastailu ylöspäin ja tossa prosessissa tulis kestämään iha tolkuttoman kauan.  Niin ja mun ei tarvitse edes kuvitella tätä, kun se tapahtu just niin inhottavasti viime yönä. Päätettiin tossa vaiheessa kipasta delissä hakemassa kahvit sun muut ja hotellille palattua jatkettiin taas unia.

Tota seuras tosin aivan ihana päivä, pääsin nimittäin elämäni ekaa kertaa helikopteriin ja kyseinen kopteri pisti vielä menemään manhattanin ja vapaudenpatsaan ylle, mikä teki tilanteesta hivenen spessumpaa. Tämä postaus on kuvitettu juurikin sieltä yläilmoista otetuilla kuvilla ja jos Nykiin joskus matkaatte niin tä on ehdottomasti suositeltavan arvoinen juttu! Kyyti oli ihanan tasaista ja vaikka itsekkin korkeanpaikankammon ja ties mitkä muutkin kammot omistan, niin ei kyllä pelottanut sitten yhtään. Ton jälkeen tehtiin kierros vapaudenpatsaan luo, tällä kertaa veneestä käsin ja siitä sitten little Italyyn syömään. 


XOXO SS 

7 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan täydelliseltä toi kopteri ajelu.Newyork on kans mun yks ikuisuus haave paikoista!
  Mullekkin on joskus käynyt tolleen, että yöllä on tullu hälytykset ja sit vaan kaikki pihalle pöllämystyneenä oottamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli kyllä ihan sika upeeta, vaikka kesti vaan jonkun vartin.. Sun on ihan pakko päästä tänne vielä joskus!
   Haha ihanaa että tähänkin löytyy vertaistukea.. :-D

   Poista
 2. Woow, kuullostaa (ja näyttää) super upeelta!:o

  VastaaPoista
 3. ah wow, tonne ois mahtavaa joskus päästä :)

  VastaaPoista
 4. Jep mäkin taidan ilmestyä tänne vielä uudestaan joskus tulevaisuudessa.. :-D

  VastaaPoista