INSTAGRAM

maanantai 22. joulukuuta 2014

BROOKLYN Lennettiin eilen muutama tunti tänne New Yorkiin ja nyt on takana ensimmäinen kokonainen päivä. Sitä seurasi kovin kipeiden jalkojen lisäksi myös järkyttävää iloa, onhan tä kaupunki nyt ihan törkeen upee! Mä oon haaveillu tästä matkasta jo niin kauan kun voin muistaa, oikeestaan varmaan jo edellisessä elämässäni. Tai sitten asuin sillon jossain Manhattanilla ja nyt vaan joku alitajunnan koti-ikävä on ollu liikkeellä.. heh. Kyllä tänne vois ihan helposti muuttaa. Tai no helposti ja helposti, maksaahan näiden kämppien vuokrat nyt ihan hervottomasti, mutta noin muuten voisin kuvitella itseni näille kaduille, ainakin paremmin kun mihinkään muualle Amerikkaan. Toi autossa pönöttäminen päivät pitkät ilman minkäänlaista ulkoaktiviteettia tai kävelyä ei ole ihan mun juttu ja sitä se oli aika pitkälti Lexingtonissa. 
Brooklynin silta on nyt check, samoin kaksoistornien tosi vaikuttava muistomerkki! Päivän hyvä työkin tuli tehtyä kun nappasin varmaan kolmesta pariskunnasta turistikuvat heidän pyynnöstä. Ruokailun ja kauppojen kiertelyn päätteeksi tultiin hotellille ja tossa iltamyöhään tehtiin vielä reissu top of the rockiin mistä oli aika hulppeet näkymät.
Äiti luonnolle vielä vaan semmoset terkut, että vähän alkaa olemaan turhan kylmä ja mitään märkää ei tosiaankaan kaivata tuolta taivaalta. Lunta lukuunottamatta tietty.. Sitä tulikin jo tänään vähän. Jeejee, enää pari päivää jouluun! 

XOXO SS

4 kommenttia:

 1. Moikka! En oo koskaan ennen teijän postauksiin kommentoinu mut ny ajattelin tulla :) ootte molemmat aivan tajuttoman kauniita , vaikutatte ihanilta ja postauksetkin on aivan ihania <3 Innolla aina oottaa et koska on tullu uus! P.S. ois kiva jos aina postauksen alkuun kertoisitte kumpi postausta kirjoittaa, ni näin lukijana ois helpompi ettei ensin tarvitse selata loppuun ja katsoa kumpi sitä kirjottaa ja sit alottaa vasta lukeminen taas ylhältä! Mut hyvää ja rauhaisaa joulua molemmille teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, ihanaa että rohkenit tulla kommentoimaan, tä teki kyllä hurjan iloseksi! Hymyilen varmaan koko loppupäivä, jokatapauksessa kolminkertainen kiitos ihanista sanoista. Kiitos kovasti myös parannusehdotuksesta, otetaan ehdottomasti huomioon kun tammikuussa taas suunnitellaan näitä blogijuttuja.
   Aivan ihanaa joulua sinnekkin! <3
   -ss

   Poista
 2. Wow – I love the pictures! You are so cute!

  Adoorablee.blogspot.com ♡

  VastaaPoista