INSTAGRAM

maanantai 29. joulukuuta 2014

HOLIDAYS FROM MY PHONE

 Mun jokaikinen puhelinpostaus on ulkonäöltään erilainen, en vaan osaa päättää mikä näyttää parhaimmalta. Mutta eipä sillä niin väliäkään ole, vai? :-D Kokosin muutamat huonolaatuset otokset kollaaseiksi, lähinnä siksi että nä kertoo mun mielestä niin paljon enemmän kun suunnittelemalla suunnitellut järkkärikuvat, oli laatu mikä tahansa. 
 Viimisenä kuvistyönä piirsin zeeprakolmikon, olin niin ylpeä itestäni että sain ton valmiiks! Ei nimittäin saatu käyttää mustaa kynää ja mulla kulu valehtelematta kolme valkosta, kaksi sinistä ja kaksi ruskeeta tota tehdessä.. ♥ Uutta MAC'in punaa testaamassa vielä samana iltana kun ostin sen, en malttanut oottaa seuraavaan aamuun! :-D Kärsimätön? ♥ Tein ihan tajuttoman hienoja joulukortteja.. hehheh. ♥ 22. päivä olikin kauan odotettu lähtö NYC'iin ♥ Nä on näitä.. tapoin tylsyyttäni lentokentällä ja päätin napata pari artsykuvaa ♥ Neljän tunnin matkustelun jälkeen vihdoin unelmakaupungin hotellihuoneessa
 Käytiin Top of the Rockista ja näkymät oli juurikin tätä luokkaa ♥ Mun eka ja vika prezel tossa kaupungissa, noi katuruokakojut on ihan super käteviä! ♥ .... ♥ Night in the Museum museossa, ei kyllä ehditty kauaa kierrellä ennen kun paikka suljettiin ♥ Radio Cityn joulushow oli ihan uskomattoman upea! Suosittelen. ♥ Helikopterilennolta sain napattua kuvan jos toisenkin, näkymät oli aikasta hulppeat, jos näin vaatimattomasti asian ilmasis.
Mun joulupuuro ei ollut ihan sitä luokkaa mihin oon tottunut, kahvinkeittimellä keitetty vesi ja pussipuurot sekaan.. Kyllä sillä aamu kuitenkin lähti käyntiin ♥ Turistikuvia New Yorkista ♥ Uudet Vagabondin popot Urban Outffitterssistä ♥ Edellis päivänä lähti parin päivän automatka kohti Floridaa ja täällä ollaan tälläkin hetkellä! Just käytii aamulla merilehmien kanssa uimassa ♥ !! ♥ Patukoiden voimalla oon pistänyt menemään noi 'rankat' automatkat

XOXO SS

2 kommenttia:

 1. Varmana löytys tietoa jos perehtyis noihi vanhempiin kirjoituksiin mutta miksi sä oot Yhdysvalloissa? Btw ihan huikeet maisemat, yks kateellinen ilmoittautuu täällä näin! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan oltu täällä nyt 4 kk siskon ja vanhempien kanssa, kun heillä oli täällä töitä. Tullaan tammikuussa takaisin. :-)
   Noi oli kyllä ihanat noi maisemat!

   Poista