INSTAGRAM

torstai 13. marraskuuta 2014

10 MINUUTIN STAILAUSHAASTE

Heippa!
Oltiin Mallan kanssa Blogger`s Inspiration Dayssa mukana Indiedaysin ja Hobby Hallin 10 minuutin stailaushaasteessa. Tarkoituksena oli siis kymmenessä minuutissa sisustaa makuuhuone, sellaiseksi kuin itse halusi. Paikan päältä valittiin lakanat ym. koristeet ja voi että sitä valinnanvaikeutta! Olisin voinut ottaa kaikki siihen sängylle, mutta päädyttiin lopulta aika yksinkertaiseen ja raikkaaseen. Ollaan kyllä aika tyytyväisiä siihen, sillä se on aika meidän näköinen ja miellyttää varmasti monen silmää rauhallisella ulkonäöllään :-) Mitäs te tykkäätte siitä?
Nyt siis kaikki kipin kapin äänestämään omaa suosikkiaan (tästä kampanjasivulle) ja jos meidän stailaus oli mieleinen laitappas kommenttia tulemaan (tästä meidän stailaukseen) ;-) Nähdään kaikkien kommentit tuolta, joten suuret suuret kiitokset jos halusit äänestää meitä!
Niin ja ei teitä tässäkään kohtaa ole unohdettu, sillä äänestämällä suosikkianne, teillä on mahdollisuus voittaa aivan ihastuttava palkinto (Koodin flanelliruutupussilakanasetti + flanellialuslakana kahdelle ja kaksi Iittalan Taika-mukia, arvo 117,70e). Tässa aivan mainio joululahja vaikka vanhemmille ;-)
(PPsst! Käykää kurkkaamassa edellinen postaus liittyen Nykiin ja Miamiin ;))
XOXO SN

2 kommenttia: