INSTAGRAM

torstai 13. marraskuuta 2014

VINKKEJÄ FLORIDAAN JA NEW YORKIIN?

Heippa, mun North Carolinan visiitti alkaa tulla tiensä päähän, tai oikeastaan huomenna vasta hypätään sinne tielle ja otetaan suunnaksi taas Lexington. Tämä tarkoittaa sitä että seuraava kohde olisi New York 38'an päivän päästä! Huhhuh. Joulu New Yorkin valojen alla kuulostaa kieltämättä houkuttelevalta ja siksipä kyselenkin nyt teiltä vinkkejä tohon kaupunkiin. Nähtävyyksiä? Ruokapaikkoja? Onko kukaan käynyt siellä talvella, mitään talviaktiviteetteja? Lista jatkuu, you name it. 
6 päivää isossa omenassa ja siitä vaihdetaankin talvitakit lennossa bikineihin kun matka jatkuu Floridaan. Ja kellään tuskin on jäänyt epäselväksi että uusivuosi vietetään Siirin perheen kanssa Miamissa! Me tullaan kiertelemään Floridaa sen jälkeen muutenkin, ajellaan ihan kärkeen ja sieltä sitten takaisin päin. Meillä ei itseasiassa ole itselläkään ihan selvillä että mitä tullaan tekemään ja missä tullaan käymään, joten myös eri kaupunkeja ja kohteita saa esittää! Aktiviteetit, must to see paikat, ihan kaikki. Mitä kokemuksia teillä on Miamista tai Floridasta ylipäätänsä?
All the pictures from Weheartit
Maailman suurimmat kiitokset niille jotka jaksaa jakaa vinkkejään ja kokemuksiaan, kaikki on kullan arvoisia!

XOXO SS (&SN) 

3 kommenttia:

 1. Käytiin Tammikuussa New yorkissa ja empire state buildinggia suosittelen! Oli kyllä pelottavan korkee mutta älyttömän magee! Guggenheimissä ei oo oikeesti mitään nähtävää joten siellä ei aikaa kannatais tuhlata! :/ Tykättiin perheen kaa käydä parinakin iltana yhdessä ravintolassa mutten muista sen nimeä :DD ja noi joulupaalot just tossa sun blogin kuvassa nähtiinkin, että ne on varmaan vieläkin siellä.

  Käytiin kurkkaamassa myös lego kauppaa just ton luistinradan lähellä ihan vaan koska jopa legot oli isoja amerikassa :DD

  Ja hampurilaista katukioskista ehdottomasti suosittelen!!! :'D

  virvasway.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. +kannattaa ottaa tuulen pitävät vaatteet mukaan koska korkeiden talojen väliin puskee kunnon puhurit. aqinakin sillon talvella!!

  VastaaPoista
 3. Olin ite 2 viikkoo new yorkissa jouluna 2012! Aivan ihana paikka. Kannattaa kävellä tosi paljon varsinki central parkissa. Siellä on talvisin luislelupaikka ja tällästä. Vapaudenpatsas on tosi hieno paikka kans. Museot on tosi hienoi varsinki natural history museum ja museum of modern art eli MoMa. Tietysti kaikki shoppailu mahollisuudet on täydellisiä ;). Kannattaa käydä jossain musikaalissa ne on älyttömän hyviä. Ja jos tykkää lihasta nii joku tosi amerikkalainen steakhouse on hyvä valinta. New yorkissa on paljon nähtävää ja melkeen 2 viikkoo ei ees riittäny :D chinatown, soho ja kaikki tämmöset pienet ns. Kaupungit new yorkin sisällä on tosi kivoi! Nauti tosi paljon floridasta ja new yorkista :)

  VastaaPoista