INSTAGRAM

maanantai 30. kesäkuuta 2014

SMURFFILANDIA - EVERYTHING`S BLUE

Ja viellä jatketaan Espanja postausten parissa. Käytiin niin paljon kaikkialla, että kuvia on myös sen verran kertynyt muistikortille. Toivottavasti se ei haittaa jos niistä vielä teille kirjottelen. Jotenkin kivempi tämmösiä postauksia tehdä, kuin normaaleista asioista tällä (kylmässä, ankeassa) Suomessa :-D Niitä näkee muutenkin meidän blogissa ympäri vuoden, haha. Siiri oli meillä eilen yötä ja tänään näin piiitkästä aikaa ihanaa Beataa, kenen kanssa tuli taas kuvailtua normaaliin tapaa, niistä kuitenkin lisää myöhemmin.
Eli siis nyt asiaan. Ajettiin aika alkulomasta Júzcariin, tosiaan paikka tuli tunnetuksi juuri siitä kun koko kylän rakennukset (hautakiviä myöten) maalattiin siniseksi. Syy tähän oli se, että juuri nimenomaan tuossa kylässä kuvattiin Smurffit elokuva. Eihän tuolla hirveesti niinkään nähtävää ollut, lähinnä aika erikoista kun kaikki oli sinistä.. :-D Ja olihan siellä jättismurffejakin, oivoi..
Niin, suosittelen kuitenkin niitä käymään kenellä on vaikka auto vuokrattuna, muuten ei välttämättä tonne kannata vaivautua. Paikka oli meinaan sellasessa paikassa, ettei sinne niin vaan eksytä. Monien mutkien ja vuoristoteiden takana tuo pikkukylä kuitenkin sijaitsee x)
Onko teistä joku käynyt tuolla, entäs mitä piditte paikasta?

XOXO SN

8 kommenttia:

 1. Ihanan näkönen paikka❤ me oltiin just espanjassa ja mietittiin pitkään että käytäskö tuolla, ei me sit käyty :D näin sua muuten monesti siellä! Esim. Mercadona, myramar ja rannalla ja kai markkinoilla:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa haha, no ens kerralla sitten ;) oikeesti, ei vitsit olisit tullu moikkaamaan mua!! :) markkinoilla en kyllä käynyt, ehkä siellä oli siis joku mun kaksoisolento tai jotain.. :o

   Poista
 2. vähänkö söpöjä smurffeja haha :D

  VastaaPoista
 3. ihana siiri <3 ja mä oon olluu tuolla;)

  VastaaPoista