INSTAGRAM

torstai 15. toukokuuta 2014

#FITNESSGURU

Päästiin tänään kunnolla aloittamaan yhteistyö Fitnessgurun kanssa, kun heidän lähettämä paketti saapui lähimpään valintataloon. Kävin ihan into piukassa sen hakemassa ja saatiinkin uskomattoman ihana läjä juttuja. Tuotteista ei osata sanoa vielä yhtään mitään, mutta ainakin henkilökunta oli mitä ihaninta, postitus hoitui alle viikossa ja noiden pakkausten ulkonäkö on tosi houkutteleva. Tänne on luvassa kyllä ainakin muutama toteutusta vaille valmis postaus liittyen aiheeseen, joten sillon viimeistään saatte kuulla vähän niistäkin enemmän! Suositellaan kuitenkin kaikella sydämellä, tai itseasiassa kahden sydämen voimin että käytte tsekkaamassa heidän sivun tästä, koska vaikka me ollaankin periaatteessa sama ihminen, niin meillä on ihan supersuuri sydän josta on riittäny molemmille..

Amerikkakin on edistynyt viisumeiden osalta, kesäkuuksi on nimittäin varattu nyt viisumihaastattelu Helsinkiin. Ja pientä materialistihehkutusta, sain vihdoin mun kauan himoitseman hameen ginasta oikeessa koossa, mutta siitä kuvia aivan varmasti myöhemmin!
Ja jottei tä aivan liian terveelliseksi menis, niin isketäämpä tähän loppuun vielä parit äitienpäivämuffinssit. Ens kerralla saatetaan leipoa vähän terveellisempiä vaihtoehtoja...

XOXO SS & SN


No Comments Yet, Leave Yours!