INSTAGRAM

torstai 24. huhtikuuta 2014

YLIOPISTOSSA


Käytiin tutustumassa koulun kautta Yliopistolla sekä Åbo akademissa ja oli muuten tosi mielenkiintonen reissu. Ajatukset vaan vahvistu siitä, että yliopistoon mä haluun. Alasta ei tietoakaan. Tai on tässä nyt pikkusia suuntaa antavia ajatuksia tullut, mutta mitään en oo mun pääni sisällä lyönyt lukkoon. Uusimpana ja tällä hetkellä vahvimpana on kauppakorkea, sillä sain vasta vähän aikaa sitten tietää että se kuuluu yliopistoon. En tiiä mikä siinä on, mutta toi yliopisto on ollut mulle aina yks kriteeri jatko-opintoja ajatellen. Muutenkin mua kiinnostaa yirttäjyys ja tommoset ja sen lisäks tahon olla ehdottomasti ihmisten kanssa tekemisissä, mikään konttorirotta musta ei tule (kaikella kunnioituksella heitä kohtaan). Uskon että toikin asia alkaa ajan myötä mulle valkenemaan, eikä sillä edes ole vielä mitään suurta kiirettä. Se mitä tahdon kirjottaa alkaakin olemaan pikkuhiljaa vähän ajankohtasempi aihe, mutta tostakaan en oo yhtään varma. Toivottavasti saan Amerikassa jotain vähän suuntaa antavampia ajatuksia, siellä kun on puol vuotta aikaa miettiä. Terveyskin kiinnostaa, mutta lääkikseen tuskin lähden hakemaan. Sen lisäksi oon miettinyt Åbo Akademita, sillä vaikka en oo millään tasoa ruotsalainen, niin mun ruotsin pohja on aika hyvä kun olin ruotsin kielikylpy luokalla ysille asti. Saa nähdä. Ehkä otetaan nä asiat puheeks taas kun ne on vähän ajankohtasempia, on se hyvä kuitenkin vähän etukäteenkin miettiä.
Koulusta puheen ollen, nyt näyttää tosi vahvasti siltä että lukion vaihto ois edessä!
Onko siellä joku joka on jo miettinyt tulevaa ammattia tai jopa hakemassa tänä vuonna?

XOXO SS

8 kommenttia:

 1. Itelläki yliopisto lukion jälkeen suuntana! Nyt tosiaan oon lukion ekalla niinku tekin tytöt, ja mulla lukkarit täynnä kemiaa, fysiikkaa, biologiaa, terveystietoa ja matematiikkaa, ehkä sinne sekaan mahtuu vielä muutama psykologian kurssi + pakolliset! Huhhuh, lääketiede täältä tullaan! :)
  Sellanen tuli mieleen, et jos lääkkikseen meinaat hakea, niin mun oma opo ainakin sanoi, että kaikki fysiikankemianbiologian kurssit on käytävä (pääsykokeet pohjautuu niihin vahvasti), mutta mitään niistä aineista ei ole pakko kirjoittaa yo-kokeissa, multa pääs ainakin syvä hengähdys tuolloin, onneks! :D Totta kai saa lisäpisteitä noiden aineiden kirjoittamisesta, jos sellaisia havittelee :)

  Pakko vielä sanoa blogistanne laajemmin, että huisin ihana blogi, oon lueskellu alusta lähtien ja tykkääntykkääntykkään! Teidän menoa on vaan niin ihana seurata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsi miten ihana kommentti! Tollanen asenne pitääkin olla, ihan super ihanaa että tiiät mitä oikeesti haluut.
   Joo, ainakin toi biologia kiinnostaa mua muutenkin, noi kaks jälkimmäistä kuuluu siihen heikompaan kastiin.. Lääkkikseen pitää paneutua ihan kaikin sydämin jos sinne haluaa, enkä tiiä tässä vaiheessa oisko musta siihen, tollaset sun laiset määrä tietoset ansaitsee paikat! Aika tulee näyttämään.

   Kiitos ihan superisti tästä ja hurja tsemppi tulevaisuuteen! <3

   Poista
 2. Missä lukiossa nyt oot ja mihin oot vaihtamassa ?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyseossa tällä hetkellä ja Tsykkiin näyttäis tie vievän.. :) Toki toi amerikan koulu tossa välissä vielä, mutta sitä nyt ei ihan lasketa mukaan.

   Poista
 3. Eli tuut Tsykiiinnn :))? Satavarma;)? Millo? Kui jees!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joops! 99% varma, kesäl laitetaan eropaperit ja sit ku tuun amerikast ni tuun tsykkii, eli nelos jaksolla! :)

   Poista
 4. Minkä takia vaihdat lukioo ? (:

  VastaaPoista