INSTAGRAM

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

HUIPPU SÖPÖT KELLOT

Kaikki on varmaan jo kuullut että käytiin Indiedayssin blogipäivässä tossa pari viikkoa takaperin. Sitä te tuskin ootte kuitenkaan kuullut että kävästiin Timanttisten pisteellä missä päästiin onneksemme mukaan tämmöseen yhteistyökamppikseen
Ihastuttiin aivan silmittömästi niihin kaikkiin kelloihin ja nä Ice Watch'it pomppas silmään ihan erityisesti johtuen noista ihanan kirkkaista väreistä joita löytyy ihan super suuri valikoima. Tästä painamalla pääsee itseasiassa tsekkaamaan kaikki kesää huutavat värit.
Valkattiin kellot nimenomaan mätsäämään meidän sen päiväsiin asuihin ja erityisesti noihin kenkiin! Niistä siis johtuu N'än pinkit yksityiskohdat ja S'än koko pinkki valinta. Noi on simppelissä asussa semmonen kaivattu väripilkku tai meidän tapauksessa hyvä tapa tuoda tasapainoa noille kengille jotka on asetettu asun keskipisteeksi.
Nä kellot on todella varteen otettava vaihtoehto niiden halvan hinnan ja laadun ansiosta. Noi ei myöskään hetkahda vaikka saisivatkin vähän osumaa vedestä, kellot ovat nimittäin 100M vesitiiviit mikä on musta ihan huippujuttu, noi voi nimittäin ottaa mukaan vaikka snorklaamaan tai perinteisesti uimaan. Käykäähän katsomassa omia kellosuosikkeja  heidän nettisivuilla ja tykkäämässä facebook sivusta tästä!

XOXO SS & SN

No Comments Yet, Leave Yours!