INSTAGRAM

sunnuntai 11. heinäkuuta 2021

SIIRIEN NIMIPÄIVÄT


 XOXO SN & SS

Yhteistyössä MBakery

Kesä on yhtä juhlaa - ainakin meillä! Olemme olleet jo toistakymmentä vuotta ystäviä ja olennaisesti nimemme ovat tuottaneet paljon ihmetystä ja hämmästelyä niin uusien kuin vanhojenkin tuttavuuksien kanssa. Meitä yhdistää vahvasti myös yksi yhteinen juhlapäivä, nimittäin nimipäivä. Senpä vuoksi monien vuosien ajatukset ja suunnittelu yhteisistä nimipäivistä toteutui tänä vuonna, kun merkkipäivä osui sopivasti lauantaille. Me innokkaina juhlien järjestäjinä ja kaverit innokkaina juhlijoina saatiin mahtavat pirskeet aikaan! 19. päivä kesäkuuta oli täynnä naurua, tanssia, pelejä ja hyviä drinkkejä - ahh niin ihanaa! Lähes 30 asteen helteet tarjosivat ulkojuhlille myös loistavan bonuksen, kylmä ei siis tullut.


Aina yhtä luotettavan ja huikean MBAkeryn kautta saatiin juhlapöytään mitä parhaimpia herkkuja. Ihana mansikka-browniekakku sai suurimmatkin makeanhimot talttumaan ja uusi herkullisen suolainen leipäbuffet muutamilla tahnoilla keräsi kehun jos toisenkin. Heidän ammattitaitoiseen ja älyttömän ystävälliseen asiakaspalveluun voi kyllä luottaa joka kerta, puhumattakaan mitä he tarjoavat herkkusuille. Mikäli teillä tulee kesäjuhliin tai muihin kekkereihin tarvetta suolaisille tai makeille antimille, kannattaa tsekata heidän tarjottavat!


Meidän kesään mahtuu vielä muutamat juhlat, mm. N'än synttärit ja elokuussa ehkä häämöttää jotain kuukauteen sopivaa juhlaa... Niistä lisää myöhemmin. Ihanaa heinäkuun alkua kaikille! Nautitaan helteistä, niin kauan kuin niitä kestää :-)No Comments Yet, Leave Yours!